Lørdag surfing, 15. februar 2020

Hva skjer, caturday?
God morgen, min søte! god lørdag. ?

Crazy Feline Woman Moment: Er ikke disse de søteste CCL sokker? De er en Valentinsdag gave fra El Hub, så vel som jeg må si, når han får det riktig, han * virkelig * får det riktig.

ANNONSE

Jeg er ganske sikker på at faner kort daterte kitty-designen på disse sokkene …

Så ikke le, men jeg er på vei til målet i noen få siden jeg er i humør for en blek pastellrosa polsk, så jeg tror enten boller opp eller beskjære topp samt rulle fra Essie Expressie linjen vil gjøre trikset.

Jeg kan være litt besatt. ?

Mens jeg vurderer den livsskiftende naturen av hurtigtørkende neglelakk, kan du hente på lesingen din for uken.

Noensinne ønske du kan våren ut av sengen med all din avtale med maling allerede på plass? Her er hva du trenger å forstå om langsiktig (og semi-permanent) sminke.

Det ser ut som at merker er når de igjen en gang skifter annonseringsfokuset til sminkeartister, i stedet for sosiale nettverksinfluenter.

Beauty Chemist Alyssa-området har nylig åpnet en non-profit i Detroit, MySpace Beauty Lab, hvor ungdommer kan sjekke ut, så vel som å produsere sminke med stamme. Jeg ville ha likt dette som et barn!

BeautyCounter (som tilbys med et reklameprogram på flere nivåer), tar sikte på å være den aller første skjønnhetsmerket for å ha fysisk revidert hver av deres glimmerminer for å forsikre seg om en helt sporbar forsyningskjede innen utgangen av 2020.

“Ambergris er, vel … ingen vet virkelig, men det kommer enten ut av ryggen av hval, eller det er regurgitated. Men det er ikke brukbart når det aller første kommer ut av hvalen. Det må flyte rundt på havet i et par år, så vel som da blir det kastet opp på stranden før du kan bruke den. ” <---- Dette er fra en parfumers håndtak Den siste bølgen av vagina-inspirerte dufter laget av stjerner (Side notat: Har jeg virkelig bare komponert den setningen ??). En matchmaker bryter ned nøyaktig hvordan å lukt som den aller beste versjonen av deg selv når du er på en dato. Hvor uhøflig! En 4 år gammel fransk bulldog ble stjålet ut av en bay-områdets salong av en fyr som angivelig lokket ham bort med mango. Denne salongen i Indiana tilbyr sensoriske, vennlige hårklipp for barn ved å spille musikk på lavt, samt å gi ut leker, så unge kan føle seg rolige og fri for stress mens de får en trim. Katter i Kina bruker avtale med masker midt i Coronavirus-krisen. Ah, det evige spørsmålet ... liker din feline virkelig deg? For mine skjønnhetskammerater på Oahu er det en ny Feline Cafe i Kaimuki kalt Popoki, så vel som te. (Side notat: Dette samfunnet er El Hubs gamle stomping begrunnelse!). Connor's fjerde (!) Bursdag kommer opp i mars, noe som betyr at jeg sannsynligvis vil gråte tårer av nostalgi som jeg ser på dette ... Velkommen til lydsporet til min pre-teen så vel som tenåringsår (jeg spilte en stor del Chopin på pianoet). TUNE jeg har lyttet til aller første ting om morgenen ANNONSE Oh, så vel som la meg forstå hva du tror på den siste videoen (Sigrid-sangen). Jeg får Adele Vibes fra det. Din Friendly Community Beaution Addict, Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post