Makeup samt klageblogg Monday Poll, Vol. 494

Når alt du vil gjøre, er det å prøve all hudpleie! Med urviseren fra venstre hjørne: Giorgio Armani Ultimate Fornying Mask, Algenist Power Recharging Nattpresset Serum, Neutrogena Hydro Forbedre Hydrating Serum, Neutrogena Fast Rynk Reparasjon Arbeid Regenerering Krem, Clarins Ytterligere Firming Mask, Clarins Hydra-Essentiel Rich Cream – Ekstremt tørr hud, Starsskin 7-sekunders morgenmaske, Neutrogena Hydroboost Exfoliating Cleanser, Neutrogena Fast rynke reparasjonsarbeid Serum, Clarins Double Serum samt Algenist Dryss Hydreringsinnstilling Mist

Så … Hva er mandagsundersøkelsen?

Vel, det er ikke nettopp en undersøkelse. Det er mye mer av en jevnlig utvikling (devolving?), Noe tilfeldig notering av bekymringer jeg har satt ut til besøkende hver mandag morgen for de siste 10 (!) År. (Det er som en kickstart for hjernen din.) Jeg har alltid gjort glede i å lese svarene dine i kommentarene, så vel som jeg håper du gleder deg til å lese min.

1. Liker du å prøve nye hudpleieprodukter, eller har du en tendens til å bli med nøyaktig samme rutine?

Du vet, det er virkelig avhengig av nøyaktig hvordan huden min gjør. Hvis jeg bryter ut som jeg var i forrige måned – rope ut til Julian timen! – Så går jeg tilbake til rutinen som jeg forstår, jobber for å fjerne huden min, så vel som jeg vil religiøst bli med det. Men når huden min er ganske fjern så vel som veloppdragen, kan du tro at jeg ville bli med hva det er jeg bruker, men nei, jeg får fortsatt kløen for å prøve nye ting, siden jeg looooove å prøve ny hudpleie.

Det er bare virkelig avhengig av nøyaktig hvor masete huden min fungerer på enhver form for gitt tid.

ANNONSE

2. Når var den siste gangen du hadde en feline på deg?

Pike. Når har jeg ikke en feline på meg? Eller for den saks skyld, når har jeg ikke noe dyr som klamrer seg på en eller annen type eller mote? Det er alltid litt dyr på fanget mitt, på min hofte … det er bare hvor jeg er i livet ideelt nå, lol!

Forresten, når faner var på meg litt stund siden, var han på hodet mitt, FYI. bilde som for et sekund.

3. gulrøtter eller agurker?

Uh … Pizza?!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Men seriøst, jeg antar at jeg velger gulrøtter, siden når du spiser dem med peanøttsmør, er det en åpenbaring. Prøv det en gang. Ditt sinn vil bli så blåst.

4. Hvordan har du det med å holde planter i live?

Avhenger av anlegget! Jeg er ganske flott hvis plantene er noe annet enn orkideer, så vel som kaktus, som er merkelig siden de er ment å være noen av de mest lavt vedlikeholdsanleggene rundt. Ikke spør meg hvorfor jeg ikke kan holde dem i live …

Alt annet, skjønt, jeg er flott med!

5. Føles det som høst ideell nå hvor du bor?

Ja det gjør det! Det blir chillier om natten, så vel som det er en chill i luften om morgenen. Eiketrærne begynner også å redusere bladene sine.

Jeg overheard noen kvinner på spedbarns historie tid i forrige uke, sier at det er ment å bli varm igjen denne uken, som jeg ikke ser fremover til, men vi vil se.

Jeg er så over varmen, men … Gimme støvler så vel som skjerf.

ANNONSE

Ha en flott en, min venn. Gledelig mandag, så vel som ha en fantastisk uke.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post