Exuberantly Sunny Roberto Cavalli Eau de Parfum

Når den nye Roberto Cavalli Eau de Parfum nesten banket vinden ut av meg med sin rosa pepparkorn, oransje blomst Absolutt så vel som Tonka Bean Charms, hadde jeg vært på en to-ukers Duft Bender med Happy-Go-Lucky L’Eau de Chloè, dousing meg selv med sin lyse floral duft hver eneste dag.

Akkurat som det, gikk jeg fra flytende høyt over landsbygda uten omsorg i verden – l’eau de chlloè – til den rå grace av en 450 pund tiger, sin stripete pels glansende i solen – Roberto Cavalli.

ANNONSE

Lige deler kraftige så vel som delikat, ambusy blomster cavalli offisielt synger den som overholder notater …

Offisielle duft notater

Topp: Pink Peppercorn

Midt: Absolutt for Orange Blossom

Base: Tonka Bean

Jeg nøyaktig hvordan det formidler femininitet i en dårlig @ SS-vei. Liker, hvis jeg stoppet ned de hellige hallene til Vogue’s Business Headquarters (i stilettos, selvfølgelig), er Cavalli det jeg vil være bevæpnet med. Det er hva mor ønsker å ha på seg når hun bringer den! – eller når den allerede er brakt-en.

Merk deg selv: Bruk denne kjolen med Roberto Cavalli Eau de Parfum

Tenk deg en Prima Ballerina som hopper med luften, hennes muskler lærte så vel som strukket til deres grenser, så vel som hun lander aldri så grasiøst, med knapt en hviske.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

“Roberto Cavalli.”

Den florentinske linjen føles definitivt italiensk til meg, så vel som om jeg hadde vært blindfoldet aller første gang vi møtte, ville jeg mest sannsynlig ha gjettet det var en duft fra Dolce & Gabbana (minner meg litt av den ene). Tallrike av mine foretrukne italienske dufter får meg med en lignende, fantastisk forførelse.

På meg varer Cavalli en full 12 timer. Eau de Parfum-versjonen tilbys i to størrelser, 1,7 gram for $ 65, samt 2,5 gram for $ 85. Sephora bringer også en 0.2-ounce roll-på for $ 22, så vel som det er en matchende parfymert dusjgel ($ 35) samt body lotion ($ 45).

Cavalli kan ikke sjarmere til gals som velger lys, så vel som friske våren dufter, men kvinner som liker varme, ambicy floraler som kvinne millioner samt Gucci skyldig burde gi det en sniff.

Pris: $ 65 for 1,7-ounce flasken vist på toppen
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Nordstrom samt Sephora butikker, så vel som også online
Makeup samt sjarm blogg rating: a +

Regn regn gå din vei…

Jeg har nettopp fått hus fra San Francisco, så vel som Yup! Det regner fortsatt. Virkelig regner (kjøring over Golden Entrance Bridge var skummelt!).

Jeg tror at mitt intervju med Clarins Star Makeup Artist Pati Dubroff gikk bra, så vel som jeg vil publisere høydepunktene fra det snart.

ANNONSE

Håper dagen din går bra. Noe nytt å rapportere?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post