Produkt Spotlight: Mac Opalescent Powder i Rising Star, fra den nye Starring You Holiday 2019 Collection

Skyt til stjernene, Rising Star!
Denne stigende stjernen fra Mac? Skyting direkte til toppen av min liste over “best av den aller beste sminke for å ha på seg med Mac Teddy.”

(Vent … husker ikke alle som oppføringen rundt?)

ANNONSE

Av alle de tingene i den nye Mac-særskriften din Holiday Makeup Collection (som er underinnsamlingen av sminke i MEGA-samlingen av Le Holiday Items, inkludert kitsene samt Palettes), Heat Golden Rising Star ($ 36) Deal med pulver er 1) mest brukbare øyeprodukt imo, så vel som 2) den snilleste til fine linjer, noe som gjør det til stjernen i showet i min bok.

Og, oh ja, det ser fantastisk ut når du bruker den med Mac Teddy! (Helt nøkkel.)

Rising Star er et varmt gylden presset pulver i Mac Opalcent Deal med pulver fam. Det er et presset pulver med fint spunnet korn granulert pulver som nesten flyter på toppen av huden din, så vel som den er designet for å bli brukt som highlighter.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Er du kjent med timeglass-omgivelsene? I så fall er Macs Opalescent Deal med pulver ekstremt lignende når det gjelder struktur, så vel som finish, men med noe høyere glans.

Som highlighter gir det kinnene en myk, subtilt lyslengsel glød … men jeg liker å ta mine tegn fra Mac-artister som bruker det som en øyeskygge! Det er der jeg tror det virkelig lulters (ordspill ment).

Jeg buffer det på toppen av lokkene mine med en Mac 217, så vel som det umiddelbart legger til en glam “Charlotte Tilbury-Ness” til lokkene mine, spesielt når jeg bærer den på toppen av en base av Mac Teddy Liner.

ANNONSE

Det er et enkelt så vel som elegant øyeutseende, som er helt stilen min, så vel som fineste av alt, pulveret varer hele dagen. Jeg brukte denne øye sminke til bakeri den andre dagen, så vel som det ble satt for et solid 14 timer!

Stigende stjernepulver lagdelt på toppen av en base av Mac Teddy Liner
Makeup brukes i dette utseendet

Sminke i dette utseendet

Øyne: Mac Teddy (Base), Mac Rising Star (Lids), Charlotte Tilbury Filmstar Bronse & Glow (Crease), Mac Langvarig Spill Perm Me Up Lash (Lashes), Mac Betong samt IT Kosmetikk PROW Power (Brows)

Base: Estee Lauder Double Wear blandet med Becca Backlight Priming Filter

Kinn: nars amour (dette ser virkelig utmerket med mac røkt mandel leppestift)

Lips: Charlotte Tilbury Pillow Talk, Mac Røkt Almond, Nars Chelsea Girls

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Green DayGreen Day

Til ære for å være St. Patrick’s Day, trodde jeg at jeg ville vise frem noen grønne sminkeartikler i min stash. La oss bruke den lokale dollarbutikken som en måler