Unsung Makeup Heroes: Nars Deep Throat Blush

Enda mye bedre enn nars orgasme
Hva er en unsung makeup hero? For meg er det en vanligvis undervurdert makeup-morsel, et langsiktig samlingsprodukt som scoots under radarskjermen til mange sminkeentusiaster, men rutinemessig rocker min verden. De langvarige Unsung Heroes-serien har noen av mine favoritter.

Jeg anerkjenner at nars orgasme vanligvis antas å være den sanne Tour de Force of the Nars Blush Multiverse, så vel som sikkert, jeg får helt hvorfor så mange mennesker liker det … men nars dype hals til meg er en langt mye bedre peachy rosa alternativ. Hendene ned.

Som orgasme ser det utrolig ut på et wiiiid-utvalg av hudtoner, men det mangler orgasmens intenst Golden Pearl, som i denne situasjonen er en fin ting, spesielt hvis du har porene – som jeg gjør.

ANNONSE

Iført nars dyp hals med Becca Tiger Lilly Glow Gloss
Jeg liker virkelig at jeg ikke kan se dyp halsens gyldne shimmer, med mindre jeg er metode i et forstørrelsespeil. Mesteparten av tiden, alt du ser er den vakre fargen.

Effekt-klok, det er bare nok. Det går ikke overbord. I tillegg er det enkelt å søke, ser like naturlig ut på bare hud som den ser ut på toppen av full dekning fundament, så vel som du kan kjole det opp eller kjole det ned.

ANNONSE

Jeg tror det er en perfekt sommer rødme, så vel som P.S., hvis du liker Mac Springsheen, tror jeg at du vil like dette også.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post