Disse 13 nye Laura Mercier Lip Glace Shades får meg i humør for våren

ringer alle Laura fans! Vær på utkikk etter disse 13 nye leppeglasset nyanser …
Massevis av nye leppeglass lurve over på Laura Mercier akkurat nå.

Jeg er fortsatt her i byen, og en av stedene jeg besøkte for en liten stund siden, var Laura Mercier-telleren på Neiman Marcus i Union Square, hvor jeg så disse 13 saftige nye, saftige leppeglasset Lipglosses (leppeglassene?) – Alt av dem nylige tillegg til Lauras faste linje.

ANNONSE

Topprad fra venstre: sjokolade, granat, valmue, daiquiri, tulipan, Azalea og kosmisk; BOTTOM ROW: svart kirsebær, orkidé, wildflower, rosa pop, nektar og bar baby
Den fargerike skjermen der oppe stoppet meg i mine spor.

Nå vet jeg at vintre her i Bay-området er ganske milde sammenlignet med vintre i andre deler av U.S. og verden … men jeg bryr meg ikke. Jeg er fortsatt helt over det, og disse fargene setter meg i en varmt vær stemning.

Jeg tror jeg squealed litt for høyt på disken da jeg svømte en av kremete, dristige brights. Det var rosa pop. Jeg har definitivt fått øye med den ene, sikkert …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Og kanskje også Daiquiri og Nectar. De to fortjener et godt hjem i min sminkepose, haha!

Ja, du kjenner meg altfor godt.

Jeg spurte en av kunstnerne på telleren i dag hvis Laura reformerte de nye nyanser, og det offisielle svaret var “Jeg er ikke sikker på,” men kunstneren sa at hun virkelig tror de nye fargene er jevnere og mer intense enn vanlig. Hmm …

Fargeprøver, øverste rad fra venstre: sjokolade, granat, valmue, daiquiri, tulipan, azalea og kosmisk; BOTTOM ROW: svart kirsebær, orkidé, wildflower, rosa pop, nektar og bar baby
Rask shout-out til Layla, MBB Reader som gikk opp for å si “Hei” mens jeg var i butikken.

Hei, Layla! Hei jente! Du fortsetter å jobbe med det røykiske øyet (vær tålmodig, gjør lagene dine og bland det mofo ut!). Du får tak i det. Jeg er sikker.

ANNONSE

Disse 13 nye leppeglassene er tilgjengelige nå på Laura Mercier tellere og online. De er $ 25 hver.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post