Hva er din weekende appell ritual?

I løpet av uken, er jeg normalt for opptatt med å catering til mine masete Tabbys redongulous krav (hvor, be forteller at man finner en XXL Gucci Cat Snuggie ??) Å hente på appellens vedlikeholdsoppgaver, som hår plukking og nagelpolering (som, hvor jeg maler alle 10 fingrene i samme nyanse, i stedet for en-finger teknikken jeg bruker mye for fargeprøve), etc., etc.

Så det er bare i helgene som jeg kan ta vare på mange av mine klageritualer. ting som…

ANNONSE

1. Hårmasker

Jeg har hatt på seg mitt bølgete hår rett mye i det siste, og hvis jeg ikke er forsiktig, vil varmen fra hele flatstrykningen og blåse tørking gjøre et nummer på låsene mine.

Å gjøre en hårmaske over helgen ser ut til å slukke min Coifs tørst, og i det siste har jeg vendt seg til Lushs $ 19.95 H’Suan Wen Hua Hair Treatment, som jeg liker å bruke ideell etter at jeg er ferdig med lørdag eller søndagskjøring.

Så snart jeg har tatt pusten min, vil jeg kamme behandlingen gjennom håret mitt fra røtter til ender, legg håret mitt opp i en hestehale, og la masken gjøre fuktighetsgivende ting mens jeg gjør min strekk, spis en post- Tren snack, og putter rundt huset.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Når jeg endelig hopper inn i dusjen, holder jeg hestehale på mens jeg skarper og barberer seg. Da er jeg ferdig med kroppens ting, jeg tar ut min hestehale og skyller masken bort (det lukter som gresskarpai!), Før shampooing og condition. Etter alt ser håret mitt ut og føles omtrent en million ganger bedre – myk og skinnende.

2. Ansiktsmasker

På grunn av fukt-sapping kald ute og varmeapparatet som kjører nesten non-stop inne, har ansiktet mitt vært helt uttalt, så jeg har begynt å bruke en ukentlig juni Jacobs Intensive Age Defying Hydrating Masque ($ 80), som hydrerer hekken ut av selv de tørreste flekkene på pannen og rundt hjørnene i nesen min.

Som jeg lager med hårmasker, liker jeg å bruke ansiktsmasker som er ideelle etter en løp, når jeg vet at jeg kan la det fungere i 30 minutter til en time før jeg hopper i dusjen. Så en gang i dusjen, prøver jeg å forlate masken så lenge jeg kan for å la varmen og fuktigheten i luften åpne opp porene mine, noe som gjør det mye lettere for at produktet kan absorbere i huden min.

3. Exfoliating Scrubs.

Ah … det er ingenting som en god skrubbing for å få huden min myk, og jeg har vært de-crusting i det siste med Borba’s $ 28 Firming Micro-Diamond Body Polish. Borba kaller de små kornene i det “Prismatic Micro-Diamonds!” – som bare høres veldig kul for meg. Jeg er sikker på at det ikke er noe diamant om dem, men de skrubbe som dickens uten å gni huden min rå.

Produktet består av glykolsyre, grønn te, kolloidal havregryn, aloe og agurk for å skrubbe, berolige og faste. Sammen med disse $ 3 eksfolierende hansker fra økotools, er det en hudskruende dynamo!

4. Fjerner overflødig kroppshår

Har jeg noen gang fortalt deg at jeg er del Sasquatch? Ja, det er derfor jeg er så hårete og har disse store føttene … få det? Stor fot? Anywho, for å klippe fuzzen som synes å spire opp over natten, bruker jeg Gillette Venus Razor ($ 13) og EOS Shave Cream ($ 5) på kroppen min, og plukker mine brynder, overleppe og hake med tweezerman pincet.

5. Og male potene (min, ikke hans)

Jeg er primo kresen om neglene mine og liker å gjøre min egen hjemme, så i helgene vil jeg normalt starte opp et bevegelsesbilde og gjøre dem mens jeg liker TV på stuen.

ANNONSE

For å gjøre den beste jobben jeg kan med min hjemme manis / pedis, bruker jeg Lippmann cuticle remover ($ 17) for å fjerne rusk rundt cuticle area; Nails Inc Kensington Caviar Base Coat ($ 10) for å skape et sterkt, jevnt fundament for hvilken polsk jeg bestemmer meg for å bruke; and Seche Vite fast dry top coat ($10) for shine and polish protection.

Now how about you? What are your weekend appeal rituals?

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post