Søndager med faner katten, sminke samt sjarm blogg mascot, vol. 303

Dette publiseringen er sponset av Purina Pro Plan #Proplancatpartner. For informasjon om min publiseringspolicy, se min ansvarsfraskrivelse.

Whew! Faner er utmattet.

Han er ute som et lys på oppholdsrommet siden han hadde en virkelig hektisk helg. Først var det fjerde juli, så vel som programmet han partied hele natten. Da måtte han på lørdag gjøre et par markedsføringsstopp på regionale tegneseriebutikker for sin nye grafiske roman. Så løp han en 5k i dag.

ANNONSE

Du vet, akkurat siden han kunne.

Vår foretrukne Kitty Overachiever håper virkelig at du gleder deg over denne nyeste avdraget på rundt i verden # 1 blockbuster grafisk roman, sikkert du jest.

P.S. Han er i samtaler best nå med Marvel Studios om å gjøre det til en film (han ville spille den ledende rollen, selvfølgelig).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Sikkert deg jest, deler 1 og 2: en faner den feline grafiske romanen

Tabs støtter Purina #MyGreatcat-kampanjen

Hver gang du deler et bilde eller en video av din feline arbeidsgiver, bare er bemerkelsesverdig på sin egen måte, vil du mate en sulten katt.

For hvert bilde eller video du deler på dine sosiale nettverkskanaler som inkluderer hashtag #myegreatcat fra nå med 31. august, vil Purina Pro-planen donere ett pund av feline mat – så mye som 50.000 pounds – til mange feline redningsgrupper landsomfattende med Purina PRO Planlegg rally for å redde nettverk.

Om Purina Pro Plan Feline Food

Purina Pro Plan Feline forstår at hver feline er forskjellig på sin egen fantastiske måte. Det er derfor Purina Pro-planenes brede utvalg av tørre og våte feline matvarer samt snacks, tilbys utelukkende på kjæledyr spesialforretninger, kan oppdages i tre forskjellige ernæringsmessige plattformer – smake, finesse, samt fokus (faner liker fokuset! ) – med hver formel utviklet for å tilby avansert ernæring for å hjelpe til med å tegne det aller beste i katten din. For mye mer informasjon, se www.proplan.com/cat.

Om Purina Pro Plan Rally for å redde

ANNONSE

Rally for å redde er et partnerskap til Purina Pro Plan, samt velge kjæledyr redningsorganisasjoner over hele landet som gir adoptable dyr den omsorg de krever, så vel som de kjærlige husene de fortjener. Fordi 2005 har rally til redningsorganisasjoner lagret over 600 000 kjæledyr. Hvis du vil oppdage mye mer om Purina Pro Plan Rally for å redde nettverk, kan du se www.proplan.com/rallytorescue eller Oppdag dem på Facebook på www.facebook.com/Rallytorescue.

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post