Raye Wedge -sandaler av kokosnøtter: Disse kokosnøttene har mye moro

, så jeg erkjenner at jeg ikke evalueringssko ofte, men jo mer jeg bruker disse kokosnøtesandalene, jo mer forpliktet føler jeg å dele deres awesomeness med kvinnen.

Disse kokosnøttene Raye Wedge -sandaler går vanligvis for $ 65 per par, men jeg snublet over dem på Marshalls for $ 30. De er tilgjengelige i tre farger – metall (flerfarget gull, sølv så vel som bronse), rosa (flerfarget rosa, oransje, lilla, blå så vel som grønn) så vel som svart (flerfarget svart, pewter samt gull; de som Jeg har). Jeg bruker vanligvis sko i en 7, men den nærmeste størrelsen jeg oppdaget var en 8. Heldigvis kjører disse litt små. De er fremdeles et stort berøring, men ikke irriterende, så vel som de er overraskende komfortable for høye hæler. Faktisk måtte jeg knapt bryte dem inn.

ANNONSE

Nøyaktig nøyaktig hvor høye er de? Vel, de er 3 så vel som en 1/2 tommer under en plattform på omtrent en tomme. Gurl, mitt vertikalt utfordrede selv føles super høyt med dem på!

Det har ikke sluttet å regne her i flere dager, så jeg ønsket ikke å slite dem ut ennå, men jeg har brukt dem rundt i huset. Du vet, for moro skyld. De er ganske stødige og enkle å gå inn, til tross for høyden, så vel som de myke stroppene graver ikke i huden min.

De er bare så allsidige, vet du? Jeg kan se å bruke dem med solkjoler, mager denim eller til og med brede ben khaki-bukser.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

En ting jeg er bekymret for er nøyaktig hvor godt de vil holde opp. Jeg fikk et par kokosnøtter i fjor sommer, så vel som i slutten av september hadde de i utgangspunktet falt fra hverandre. Ideelt sett klarer dette paret seg mye bedre enn de, men selv om de ikke gjør det, betalte jeg i det minste ikke full kostnad (Sheesh, jeg er virkelig min mors datter).

Hvis du liker stilen i tillegg til at du vil ha en allsidig, tilfeldig behagelig vår/sommer sandal med høyde, gi disse kokosnøttene en prøve.

ANNONSE

Pris: $ 65 (sjekk Marshalls, skjønt; jeg oppdaget dem for halvparten av det)
Tilgjengelighet: tilbys nå i velg Marshalls -butikker så vel som på samme måte online
Sminke samt skjønnhetsbloggvurdering: a

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post