En SmashBox Holiday 2011 Ansikt på dagen med klikket Du er det Paletten

Fordi SmashBox Buttowed Numbers på pansene i Powder Eyeshadow og Cream Liner i sin nye Limited Edition, klikk på at du er kit, etter den medfølgende opplæringen Kort for “Golden Smolder” -lokken i ettermiddagen var litt som å male etter tall.

Men ikke akkurat. Det var som en merkelig klasse som kombinerer matte og kunst … og jeg har alltid slått med en av disse disiplene, lol!

ANNONSE

Klikk på at du er en del av SmashBoxs nye Snappy Holidays Collection

Jeg ble litt båret med Olive Green Eyeshadow, nr. 15 i paletten, så min versjon av utseendet viste seg mye mer grønt enn gull. Jeg liker utfallet, men det gikk absolutt ikke akkurat som jeg hadde planlagt.

Siden skyggene i paletten ikke er svært pigmentert – ville jeg gi dem omtrent en seks på en skala fra en til 10, med 10 som “utrolig pigmentert” – jeg endte med å måtte gjøre ganske mye lagring. Og det var en god ting at jeg hadde noen sminkevokker i nærheten, også, da jeg opplevde noen onde fallout med den grønne skyggen.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Øyne og lepper er fra Smashbox bli oppdaget Kit, også fra Snappy Holidays

Jeg graver dette utseendet, men jeg vet ikke hvordan typisk vil jeg få tålmodigheten til å sveipe disse skyggene til innsending … kanskje jeg gir dem et annet forsøk om noen dager.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

ANNONSE

P.S. Så langt som tirsdager gikk, var denne ikke dårlig. Jeg håper at din gikk bra. Jeg hadde tenkt å gå til bevegelsesbildene i kveld, for å se Puss i støvler (hei, hva kan jeg si? – Jeg er en kattdame!), Men El Hub ble fanget i trafikken på vei hjem.

Hva hadde du for din-din? Kan jeg tilby deg en liten snickers til dessert?

Seriøst, jeg trenger virkelig å bli kvitt disse tingene før jeg fortærer dem alle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post