Hva er den mest usannsynlige i sminkeposen din?

Lemme gjett … Er det en tannbørste? (De kommer i hjelpsom for å tømme flyways.)

Eller et selskapskort? (Så praktisk for stenciling ut sprø katt øye flicks!)

ANNONSE

For meg er det en kastet mellom flasken Essie Gel Couture Top Coat og en liten tinn av Hollywood Mote Tape!

Jeg holder topplakken rundt fordi jeg har blitt den personen som får hvor hun trenger å gå en halv time tidlig i disse dager (for å lage en lang historie kort, føler jeg meg mye mindre engstelig, men det går helt mot naturen min, lol !), Så jeg finner vanligvis meg selv med tid til å spare venter i bilen. Så, mens jeg er der, vil jeg sveipe litt av topplakken på og under forslagene til neglene mine for å forsinke chipping.

Oh, og Hollywood-motebåndet er et dobbeltsidig tape du kan holde deg på kroppen din eller klærne dine, som på bh-stropper eller løse HEMS, for å holde ting på plass.

Kan ikke engang begynne å fortelle deg hvor mange ganger det forhindres en mote syntetisk PAS!

ANNONSE

Hva med deg? Hva er den mest usannsynlige i sminkeposen din?

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Green DayGreen Day

Til ære for å være St. Patrick’s Day, trodde jeg at jeg ville vise frem noen grønne sminkeartikler i min stash. La oss bruke den lokale dollarbutikken som en måler