Tre full-size leppeprodukter for $ 32 gjør sminke for alltid drille meg leppe trios en fristende tease

iført den nye $ 32 sminke for alltid drille meg naken lip trio
Hver gang jeg ser denne fyrens ansikt på de to sminke for alltid drille meg, jeg vil fortelle ham å freaking slappe av, mannen. Hvorfor stresset du så? Er du ikke, som en milliardær playboy eller noe?

Eller kanskje det er Bruce Wayne … ok, uansett.

ANNONSE

Denne serien skjønt. Hvem visste at det var så kontroversielt? Og her tenkte jeg at det var bare en skummel, pulpy schmexy-time romance roman.

Men du føler deg om det, jeg vedder på at det er en ting vi alle kan være enige om: sminke inspirert av filmen er litt rocking.

Som Mufes to nye leppe trios, en basert på nudes og en bygget rundt bær. Hver og en kommer med en leppeforing, en vanntett flytende leppestift og en lipglans, alle av dem i full størrelse.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Tør meg naken lip trio
Tør meg naken lip trio
Kanskje Mr. Gray liker å bære leppestift noen ganger, og han er stresset om hans leppe situasjon. “Hvilken leppestift skal jeg ha på, og hvordan vil jeg vite hvilken lip liner og glans til å ha på seg med det!?”

Tør meg Berry Lip Trio
Tør meg Berry Lip Trio
Ingen bekymringer, Mr. Gray. gjøre opp for alltid har gjort det enkelt for deg. For hver av de to triosene plukket de en matchende leppeforing, flytende leppestift og glans, og frigjør deg for å gjøre de tøffe avgjørelsene, som hvor mange katter er for mange katter? Does jeg there your intendition Hva skal vårt sikkerhetsord være? Er håret mitt for flatt? Og hvordan er belysningen i mitt hemmelige bakrom?

Den uskyldige nakne lip trioen er min favoritt av de to på grunn av sin fleksibilitet, som er å si at mens jeg ikke har tenkt å ha på trioen med lårhøye skinn støvler og et styggt antrekk, antar jeg at jeg kunne. Nytene er nøytrale nok til å jobbe med en rekke utseende og antrekk. Den leveres med en nakne beige lip liner, en myk rosenrød rosa flytende leppestift og en glitrende beige glans (heldigvis er glitteren ikke gritty).

Jeg liker også den lidenskapelige Berry Lip Trio, men med mine lepper er så tørre og flaky akkurat nå, jeg er litt motvillig til å omfavne de mørkere farger. Den dype berry plomme lip liner, bringebær flytende leppestift og glitrende dype fuchsia glans er veldig bærbare, skjønt, og midt i midten av veien når det gjelder fargetemperatur.

Naken Lip Trio Swatches fra venstre: Aqua Lip Pencil i 3C, Aqua Rouge Vanntett Lip Color i 3, Aqua Rouge Clear, Lab Shine Diamond Collection Lip Gloss i D16

Berry Lip Trio fra venstre: Aqua Lip Waterproof LiPliner Blyant i 10C, Aqua Rouge Vanntett Væske Lip Color i 50, Aqua Rouge Clear, Lab Shine Diamond Collection Glans i D4

Iført tease meg bær lip trio
The Aqua Lip Waterproof LiPliner Pencils
Myk og glatt, disse gjelder uten tugging, og de er ekstremt langsiktige (lett varig gjennom måltider) og vanntett (jeg må bruke en oljebasert remover).

Aqua Rouge vanntette flytende leppefarger
Disse har en ikke-klebrig flytende leppestift i den ene enden, som lukter sterkt av hvite blomster (selv om det falmer om et minutt eller to), og en unscented klar toppjakke på den andre. Du skal påføre flytende leppestift først, la den tørke (som bare tar et minutt), og deretter avsluttes med den klare topplakken.

God ting Settene kommer også med en leppeforing, fordi hvis du ved et uhell bruker flytende leppefarger utenfor din naturlige leppelinje, er det vanskelig å korrigere.

Som leppeforingen er leppefargene ekstremt langsiktige, som lett varer gjennom to måltider og snacks, så vi snakker minst seks eller syv timer.

Men de er noe tørking og nesten umulig vanskelig å fjerne (disse trenger definitivt en oljebasert remover)

Lab Shine Diamond Collection Glosses
Så herlig! Disse mellomvektige, moderat pigmenterte fuktighetsgivende glansene er pakket med glitter, og likevel ikke føles gritty i det hele tatt.

Min favoritt ting om begge disse leppens trios er at du ikke trenger å være en gazillionær for å bringe et hjem. Siden du får tre fullstørrelsesprodukter, er de en god del på $ 32.

Pris: $ 32 hver
Tilgjengelighet: Begrenset utgave, tilgjengelig nå på Sephora
MAKEUP and beauty blog RATING: A

ANNONSE

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post