To metoder for å vinne et $ 50 Egift-kort fra Sephora!

Vinner: Giveaway er stengt nå, så vel som mesteren er lovi.! Gratulerer, lovi! Hvis du gikk inn, men ikke vunnet denne gangen rundt, fortsett å prøve, så vel som klikk her for å gå inn i en hvilken som helst type kontinuerlige giveaways før du jet.

“Marbled sider så vel som pantaloons.” Det er det jeg ringer til min tabby når vi teleconference over Skype Kitty Cam.

Rise samt Shine, Morning Glory! Det er en fin dag her i Blogville. Datapakker er ikke kolliderer, kameraene mine lader, så vel som jeg bare fullførte å male neglene mine.

ANNONSE

Jeg ser virkelig fremover til skjønnheten sosial denne helgen. Jeg har ikke sett mye av Santa Monica ennå, bare litt bit jeg så ut av vinduet i 15-minutters kjøretur til hotellet fra LAX i går kveld, men det var mørkt, så vel som jeg var ekstremt søvnig på den tiden …

Panelet jeg deltar i, nøyaktig hvordan du skal gjøre skjønnhetsblogging i en karriere, er ikke frem til i morgen, så mellom nå, så vel som da planlegger jeg å bare se deg rundt, inspisere vannkanten, drikke gode tilbud på te, Gå til noen av de andre øktene (og ta gode notater for å dele, selvfølgelig), finn en pinkberry, så vel som bare ha det gøy.

Her er noen av øktene jeg virkelig liker å delta på …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Ekspert Trendspotting Tricks Revealed: Nøyaktig hvordan har du en trend? Skjønnhet samt moteedaktører diskuterer nøyaktig hvordan de endte opp med å være profesjonelle tastemakere, så vel som dele sine valg for de beste mønstrene i 2012.

Så du vil være en guru? Dine foretrukne guruer gir sine triks på nøyaktig hvordan de skal lykkes i Cutthroat World of On Internet Tutorials.

Alt i familien: Annie samt Maggie Ford Danielson av fordel Kosmetikk Del hva som er i butikken for neste generasjon av dette verdsatte merkevaren.

Brun kvinne skjønnhet Uncensored: hår, sminke, samt hudpleie tips for skjønnhet av alle farger.

Arrangementet starter snart, så jeg ville mye bedre begynne å bli klar. Jeg håper du har en fin helg lined opp. Swing av bloggen for å si hei hver så vanlig når du kan. Jeg vil inspisere i vanlige samt publiseringsoppdateringer, per vanlig.

Nå, siden jeg har din oppmerksomhet …

Ett (1) Sephora Egift-kort som inneholder $ 50 sendt til mesteren via e-post (internasjonale lesere, kan du velge å få $ 50 sendt av PayPal i stedet).

Det er to metoder å komme inn, så vel som du kan gjøre dem begge for to muligheter for å vinne. Først kan du gå inn i ved å forlate en kommentar på bunnen av dette innlegget, en kommentar om noe i det hele tatt, som, har du noen gang vært i Los Angeles? Gjør du noen form for skjønnhetsvedlikehold i dag (maleri neglene dine, plukker dine brynder, barberer tærne dine …)? Hvilken neglelakk har du på deg? – Du får ideen.

For det andre kan du gå inn i ved å overholde meg på Twitter @karenmbb samt retweeting (RT) de som overholder meldingen:

Følg @karenmbb så vel som RT for å vinne et $ 50 Egift-kort fra Sephora! .

Fristen for å gå inn er søndag 23. oktober 2011 klokka 11:59 (PT).

Deltakere må gå inn i å benytte en gyldig e-postadresse og / eller Twitter-konto for å vinne.

Maksimalt to (2) innganger per person – en i kommentarene nederst i dette innlegget, samt en andre oppføring via Twitter adressert til meg @karenmbb.

Contest er tilgjengelig for enkeltpersoner av alle typer land som har nådd flertallet i henhold til deres regionale lovgivninger (18 i USA med disse unntakene: Alabama og Nebraska, 19; Mississippi, 21).

Sephora Egift-sertifikater kan kun innløses på internett, så vel som ikke gyldige i butikkene eller tilbys for kjøp eller innløsning i Canada. Verdensomspennende vinnere kan velge å erstatte Sephora Egift-kortprisen for $ 50 sendt direkte til e-postadressen din av PayPal i stedet.

Faner så vel som jeg (hittil referert til som “t-penger så vel som k-dawg”) vil velge en (1) mester tilfeldig fra inngangene enten igjen i kommentarene nederst i denne bloggen publiserer eller adressert til @ Karenmbb på Twitter.

Mesteren vil bli avslørt her innen 48 timer etter fristen.

Ugyldig hvor det er forbudt ved lov.

ANNONSE

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S. Oh, så vel som ikke Jet før du går inn i 2011-brystkreftforståelsesmåneders indikasjonsjobben, samt Giveaway. Hvis du ikke har det ennå, er det noe du ikke vil gå glipp av. Det er enkelt, det betyr noe, så vel som den betydelige bunken med produkter fra Mac, Clinique, som består av evig, Està © E Lauder samt Bobbi Brown (klikk her for de fulle detaljene) trenger et flott hjem.

Vinner: Giveaway er stengt nå, så vel som mesteren er lovi.! Gratulerer, lovi! Hvis du gikk inn, men ikke vunnet denne gangen rundt, fortsett å prøve, så vel som klikk her for å gå inn i en hvilken som helst type kontinuerlige giveaways før du jet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post