Hun er en søt fersken: Laura Mercier Crème kinnfarge i uskyldig fersken

Jeg har ikke vært på en første date i år, men i tilfelle at Time Travel blir en realitet og El Hub og jeg får sjansen For å få vår igjen, legger jeg til Laura Mercier’s Crème kinnfarge i uskyldig fersken ($ 22) til mine “beste rødme som skal bæres på en første date” -liste.

Søt og breezy er denne rødmenes mellomnavn (Yep, den har to av dem). Det er en kremaktig fersken rødme for en solrik lørdag ettermiddag – best for kaffe og sjokolade croissanter på bøndenes marked med din forelskelse.

ANNONSE

Sveip og bland et par lag på eplene av kinnene dine, legg til din favoritt mascara, saftig lipgloss, skinny jeans, en tanken og noen chucks (kanskje forlater håret i en rotete bolle), og den barnet (eller jenta) vant ‘ t stå en sjanse.

Og har jeg påpekt hvor lett det er å søke? Skyt, en gal kan trolig gjøre det hengende opp ned fra Monkey barer … som er vanligvis mitt mareritt scenario.

Side notat: En gang da jeg var barn, faller jeg fra noen ape barer mens jeg hengte opp og ned … Ærlig, jeg kan ikke virkelig anbefale det.

Jeg har hatt på seg uskyldig fersken på bare hud og på toppen av stiftelsen, og jeg elsker måten det ser begge veiene.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Det begynner å falme etter omtrent seks timer på meg, så hvis du liker lyse kinn, vil du kanskje bruke på nytt halvveis gjennom dagen. Likevel, for en kremblush, tror jeg slitasten er ganske imponerende.

Hvis du har hatt en livslang bekymring for rødme, kan uskyldig fersken være gateway-skyggen du har prøvd å finne hele livet ditt.

Så langt som emballasje, kan det imidlertid være ett problem … Mine nekter å snappe stengt. Jeg er ikke sikker på om dette er bare et unntak, men vurderer at dette er en kremblush, det er bare et spørsmål om tid før det tørker ut. Forhåpentligvis er det ikke et vanlig problem, men du vil kanskje henge på kvitteringen din, bare i tilfelle.

Pris: $ 22 (begrenset utgave, men det er fire andre faste nyanser)
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå På Laura Mercier tellere og også online
Smink og klageblogg Rating: A-

Overalt gjør jeg …

… Kitty Butt!

Tabs er tydeligvis veldig fornøyd med hans fordi han viser det til meg hele tiden. Det er hvor som helst jeg snu, som Bam!

Jeg gjetter det er en slags uuttalte kitty dominans ting, men det blir litt plagsomt ofte når jeg prøver å skrive og det er en kattes rumpe på armen min.

Jeg antar det er bedre enn å skrape siden av sengen på 5 om morgenen (yay for vannflasker!), Som han ikke har gjort så mye i det siste.

I andre nyheter er vi nesten over hump, og du gjør en fantastisk jobb. I dag var det litt for meg for meg, men nå er jeg i ferd med å slappe av på sofaen og nyte den nye episoden av berettiget.

ANNONSE

Hva med deg? Hva skal du ikveld?

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post