Jeg føler meg nøytral om Anastasia All Eye Ønsker Kombinasjon

Når Metropolitan Depay coaxed utallige amerikanske (kanskje millioner!) Til å bli nakne i fjor, spurte det mange av de store sminke linjene for å overholde passform med nøytrale paletter av sine egne. så vel som akkurat slik! – Nøytral var den nye svarte.

Jeg klager selvfølgelig, selvfølgelig. Jeg er alltid nede for å leke med enkle å bruke farger. Farger som kakoas, karameller samt latte nyanser i den nye begrensede utgaven Anastasia All Eye Want-kombinasjon ($ 32, spesiell til Sephora).

ANNONSE

Paletten, som anastasia produsert med weekendferier (og ekstremt sannsynlige kaffebaserte drikker, lol!) I tankene, består av ni nøytrale skygger, noen skinnende samt noen matt, så vel som små versjoner av hennes fjerne panne gel også som Lash Lifting Mascara.

Jeg tror Anastasia valgte et fantastisk valg av farger her – nyanser heller ikke så varmt heller ikke så fantastisk – som må være ekstremt lett tilgjengelig for et stort utvalg av hudtoner.

På ytelse varierer skyggene dramatisk, med buttery, lett å blande mattes som rammer alle de ideelle notatene for tilbaketrukket helg.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg tror at shimmere så vel som glitter, derimot, la plass til raffinement. Som mattes, de skryter med middels pigmentering, men de tar sikkert etter Orville, så vel som Wilbur Wright … som betyr at de liker å fly rundt.

Definitivt holde sminkevistene dine nyttige for opprydding når du bysker disse ut.

Som for andre stykker, kan Brow Gel samt mascara, begge levere. Sasquatch browsene mye bedre bekymring Brow Gel, som er tydelig en av Anastasia spesialiteter, så vel som mascara, mens ikke for bemerkelsesverdige lashes, har naturlig lash se ned pat.

Alt i alt et fint sett med et godt utvalg av farger, noen topp-tier matt skygger samt en flott brow gel. Hvis Anastasia kan avgrense shimmere i en fremtidig versjon av settet, tror jeg at hun ville ha et hus løp.

The All Eye Want Combination er en av fire Holiday 2011 Gift Sets fra Anastasia …

Lyse øyne, stor by ($ 39, tilbys på Nordstrom)

Kyss på min notering ($ 30; tilbys på Sephora)

Alt øye vil kombinasjon ($ 32, tilbys på Sephora)

Hud grunnleggende ($ 70; tilbys på Nordstrom)

Pris: $ 32
Tilgjengelighet: tilbys nå utelukkende på Sephora butikker, så vel som også online
Makeup samt klageblogg Rating: B

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

P.S. Ser det ikke ut som dagene blir kortere rundt denne gangen rundt året? Jeg indikerer ikke bare sollys timer, men samlet? Jeg føler at ukene beveger seg på 2x hastighet!

ANNONSE

Det er nesten Thanksgiving, en best tid for en oppskriftsutveksling.

Vi gjorde en i fjor, så vel som jeg fikk noen fantastiske retter å prøve. Hvem er spillet å holde en annen i år?

Thanksgiving … bare komponere ordet gjør meg sulten, lol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post