Bobbi Brown Beach Shower Gel, ta meg bort!

Hvis jeg hadde hatt min vei, ville jeg online i nærheten hele året.

Siden skjebnen har gitt meg denne grusomme så vel som ironiske hånden, har jeg benyttet meg av en rekke forskjellige teknikker for å fange den strandy, avslappede, surfe-all-day-your-your-arms-give-out-følelsen. For eksempel, på dager når jeg savner Hawaii noe ‘hardt, vil jeg glede meg over Kuhio så vel som Waikiki Beach -webkameraer i tillegg til å drikke margaritas mens jeg lytter til Steve Miller Band (“Noen mennesker telefonsamtaler meg området Cowboy … ”).

ANNONSE

Men selv om det er praktisk i tider med sminkefortelling, er sprit ikke en langvarig løsning, så vel som forrige helg fant jeg en ny (og alkoholfri!) Type surfeterapi. Det kalles Bobbi Browns Beach Shower Gel ($ 32), så vel som det lukter akkurat som en dag på stranden.

Det andre jeg skrubbet den skummende gelen inn i huden min i dusjen jeg følte meg transportert til Waikiki Beach. Bobbi uttaler at duften består av jasmin, havspray så vel som mandarin, men jeg vil definere det som mye mer en blanding av havet, sunblock, utenfor land brisene samt rene badehåndklær. Det er kanskje ikke den mest avanserte betydningen av duften, men jeg tror den er treffende. Nesen min forstår (ha ha) lukten på stranden, samt nøyaktig hvor mye dette røret med dusjgel fanger opp at duften er ganske mirakuløs.

Etter at jeg satte opp i tillegg til å skylle av i dusjen, kunne jeg virkelig ikke slutte å lukte meg i timevis. Jeg var som en fiend for det, så vel som hver eneste gang jeg fanget en piff, jeg følte at jeg var på Waikiki Beach, drakk i solskinnet i tillegg til å glede meg over en varm dag ved havet.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Bobbi, ta meg bort …

Oahos populære Waikiki -strand

Bobbis strandduft er tilgjengelig i forskjellige former …

Strandduft – $ 55

Beach Body Oil – $ 28

Beach Shower Gel – $ 32

Beach Body Lotion – $ 35

Beach Body Scrub – $ 35

Beach Suncreen Body Spray SPF 15 – $ 25

Beach Sandbar Soap – $ 16

Bobbi Brown Beach Shower Gel

Pris: $ 32
Bruk: Å rengjøre deg stinkende selv
Makeup samt appellbloggvurdering: A+

For en begrenset tid, når du får noen type to Bobbi Brown -strandprodukter, vil du også hage denne bedårende bærefritt.

Gå frem i tillegg til å få stranden din!

Se etter stranden på din nær Bobbi Brown-teller, eller du kan oppdage den på nettet.

ANNONSE

Hei, sjarmerende damer! Glad mandag til deg. Jeg er så ute etter en strandferie. Hvis du kanskje ser en strand hvor som helst i verden i dag, hvor ville den være?

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post