Søndager med faner katten, sminke samt skjønnhetsblogg mascot, vol. 693

Divas har et rykte for å være vanskelig å jobbe med. Du vet, i min erfaring, divasene jeg har krysset stier med, har virkelig vært ganske kule. Lagspillere selv.

Tabs, for eksempel, likte å mate sladdermaskinen med historier om at han var beryktet vanskelig å jobbe med. Jeg tror da han selv ble referert til som Naomi Campbell av den feline modelleringsverdenen, som begeistret ham. Men hvis du spurte noen form for de beste tier kitty designene han jobbet med, eller noen form for hans samarbeidspartnere, ville de fortelle deg at han var 100% støttende, og ga så vel som den mest enkle å jobbe med feline du noensinne vil møte.

ANNONSE

Ok, sikkert, noen ganger var han uhøflig mot meg, så vel som jeg ville bli bedt om å gjøre latterlige ting som, jeg vet ikke, planlegger en feiring for 100 personer på en toskansk villa med bare 24 timer å gjøre det, men For de fleste faner var en flott arbeidsgiver å jobbe for. Han hadde alltid ryggen min, så vel som han alltid motiverte meg til å overholde drømmene mine.

“Fortsett å skrive,” sa han, “og når du endelig penne den blockbuster, ikke klarer ikke å huske hvem som motiverte deg.”

Rosie.

ANNONSE

Rosie-Pose har en forkjærlighet for å trekke seg inn i ensomhet når hun er dyp i vitenskapelig tanke, så vel som selv om hun ikke er så sosialt aktiv som faner var, fortsetter hun fortsatt godt med alle kattene hun løper inn i (unntatt Harris). Hun lot seg også noen ganger hennes mors sideflate når hun ser bedårende små fylte katter, som hun har tatt stripey her under hennes vinge. Han er en av Connor’s Stuffies, så vel som Rosie har store planer for at han skal være den neste vitenskapelige feline mastermind. Hun er fastslått at han har en evne til robotikk, så vel som har tatt ham som en av hennes praktikanter.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post