Bronzed, poreless så vel som klar for sol-kysset hud: den nye også behandlet bronzed & pore pore perfecting bronzer

det er den nye også behandlet bronzed & poreless pore perfecting bronzer ($ 30) fra hei solskinn 2013 Summertime Collection like under mine kinnben
Jeg vil ikke nettopp angi at det sletter porene, eller gir meg supernaturlig jevn hud, men den nye $ 30 bronzed og porely pore perfecting pulver fra så vel dealt med synes å jevne ut ting.

Hvor porene mine er vanligvis, “oh, hai! Vi er Karen’s Pores! ” Ved hjelp av bronzed & poreless pore perfecting pulver er super myke, fine korn, mine porer er definitivt mykere talt, som “oh, hei. Ikke bry deg om meg. Jeg er bare en av Karens porer. ”

ANNONSE

Bronzed & peeless, en av to pulver i den nye Hello Sunshine Summertime Collection, er jo mer matt samt oransje av de to. Den andre, endeløse sommeren 16-timers langsiktig bronzer, viser mer gull.

Hvis du leter etter varme fremover alt annet og / eller har lys eller middels hudtone, vil jeg mest sannsynlig gå med bronse og poreless i stedet for endeløs sommer, som bronse og poreless sitter på den lettere enden av bronzingspektret.

For jobbet med bronzed & poreless pore perfecting bronzer
For jobbet med bronzed & poreless pore perfecting bronzer
For jobbet med bronzed & poreless pore perfecting bronzer

For jobbet med bronzed & poreless pore perfecting bronzer
Swatches av så godt behandlet endeløs sommeren 16 timer langs slitasje bronzer til venstre, så vel som også behandlet bronzed & porely pore perfecting bronzer til høyre

På meg så vel som min NC42 hudtone, føler jeg at det bare er greit … den bronse effekten er ganske myk, men det kan være en fin ting. Lysere lovelies som ønsker å legge til noen generell varme i huden uten noen form for oppmerksomhet-gripende shimmer bare kan tro det er flott.

Pris: $ 30
Tilgjengelighet: Kommer snart til så vel deals med tellere så vel som også online
Makeup samt Beauty Blog Rating: B +

ANNONSE

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S. Tgif !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post