Med langvarig matt flytende leppestifter, er leppene mine ikke en vintersesongunderland

nøyaktig hvordan mine lepper føler seg i dag, i et nøtteskall …
Mann, Å, mann! Langsiktig matt flytende leppestifter ser så godt ut, men de kan også være sooo tørking.

Jeg forstår ikke hva jeg trodde i går ved å svette den 15 nye Mac-vintage matt flytende lipcolours i Friggin ‘vinter.

ANNONSE

Vel … nesten vinter, så vel som selv om det ikke blir real-avtale 30-under kjølig her, er det fortsatt lite for California (er at likevel fordi El Niño?), Så vel som varmeren har spist På hvert femte sekund, så forstår jeg ikke hvorfor jeg trodde at mine lepper skulle komme ut av denne fargefestet uskadd.

Du er så gal, Karen !!! Hva var du tenkte du? Etter å ha eliminert den siste av fargene, følte mine lepper som om jeg hadde vært tunge bryter en ostegrense, så vel som de fortsatt er litt ømme i dag.

Det er det jeg får for å tro at jeg kan prøve på 15 matt flytende leppestifter …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Men de var så pen !!!

Ha ha.

Leksjonen her? Denne gangen rundt år, tenk på tilstanden til leppene dine før du når for den langsiktige matt flytende leppestift fordi de i naturen kan være ganske tørking, selv om Mac-vintage mattes ikke er mye mer tørking enn typisk (faktisk , Jeg tror de er litt mindre tørking enn vanlig).

Det vil ikke være et problem hvis leppene dine er i god form, så vel som du ikke er iverksatt med tørrhet eller flak (og hvis det forklarer deg, kan jeg gjerne ha det du har?).

Hvis du velger å bruke dem siden du ønsker at Vintage ’40-tallet Siren Glam, kan passende prep-arbeid på forhånd hjelpe. For eksempel natten før, gå Buck Wild ved å legge til store tilbud av leppebalsam før sengetid (jeg har brukt så vel som kjærlig Nuxe Reve de Miel).

Som, seriøst, lag som Shizz som du lager en 10-lags kake, så vel som bare akseptere at din feline er mest sannsynlig å krype rundt din avtale med klokka 3 om morgenen for å sette inn fjellene i Feline Hair på leppene dine.

Det er kult, skjønt, siden leppene dine blir riktig prepped.

Men så gjør det igjen best før du går inn med din matt flytende leppestift. Jeg gjør det vanligvis som en av mine aller første skritt best når jeg setter meg ned for å bruke sminke min. På den måten, da jeg er ferdig med å gjøre øynene mine, grunnlag, browsene, så vel som alle de gode ting, har balmen hatt lang tid å jobbe.

Når det gjelder matt flytende leppestifter, gi aldri opp! aldri gi opp!

Bare prep.

ANNONSE

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

P.S. I tillegg til her er det noen mye flere forslag til å håndtere en parched vinter sesong pout.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post