Covergirl Lipslicks Smoochies Lip Balm i Wonderful Tweet 255 er en nydelig fugl

Hvis Elmer Fudd var en makeup artist, ville han si, “Aww, hva en fantastisk tweet!” Da han oppdaget Covergirls Lipslicks smoochies leppebalsam i fantastiske tweet 255.

Det er et utmerket valg for gals som liker deres apotek leppfarger (det er bare $ 5,99) med ekstra noe – noe på siden.

ANNONSE

ANNONSE

Jeg har et mykt område for disse siden de minner meg om videregående skole. Jeg har alltid brakt minst en covergirl lipslick i ryggsekken min til enhver tid.

Sweet Tweet er en perfekt ren rosa for tilbaketrukket sminke dager. Det er knapt-der fargen så vel som myk, subtile utstråler er surefire oppmerksomhet-getters, men vil ikke forlate leppene dine som ser overdone.

Flere Deets på Wonderful Tweet …

1-2 timers slitasje tid

Lett, non-stick formel

Oppført som både unflavored så vel som unscented, men jeg tror de lukter så vel som smake ganske voksaktig. Heldigvis fades det etter noen minutter.

Sweet Tweet er av 12 farger i Lipslick Smoochies Lip Balm Line (ca $ 6 hver)

Jeg kan se meg selv ved å bruke dette i helgene, eller når jeg vil kjole ned. Det kan være en stor i form for gals som liker leppefarge på den subtile siden, eller for tenåringer / tweens bare dipping deres tær i sminke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post