Ta ut danseskoene dine for Tarte Starlet Limited-Edition Makeup Vanity

Mine naboer mest sannsynlig ikke Krav Enda en grunn til å tro at jeg har helt mistet tankene mine, men det stoppet ikke meg fra å gi dem en annen en i dag.

Siden de allerede forstår at jeg tar min feline ut for turer i et bånd, snap bilder av meg selv i bakgården, kjører til matbutikken ved hjelp av falske øyenvipper, så vel som regelmessig sprang som dette på gaten, skjønte jeg heck – Jeg har ingenting annet å miste. Kan også ta bilder av meg selv å danse foran vinduene mens jeg blast footloose samt prøve på TARTEs nye Starlet Limited-edition makeup forfengelighet ($ 52).

ANNONSE

Hvis jeg bare hadde en gammel VW-feil, så vel som en tom låve, lol! Men mye mer på filmen i noen få …

Når det gjelder starlet, et feriesett, inkludert sminke for øynene, vippene, så vel som kinn, burde hun virkelig håndteres med forsiktighet. Innenfor mitt aller første minutt med det, hadde jeg allerede riper på speilet topp.

Øyenskygge så vel som rødme variasjon i pigment fra medium til full, som jeg liker, men pulverene er villige i hjertet! – Som i ekstremt pulveraktig, så vel som jeg oppdager dem utfordrende å kontrollere. Jeg oppdaget meg selv å måtte trykke på produktene ganske vanskelig å få dem til å overholde huden min for enhver type tid.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Så nydelig som det er, har settet noen sterke salgssteder, som et fantastisk utvalg av slitesterk nyanser, men siden av pulverene, ville det mest sannsynlig være fineste for skjønnhet med et utmerket tilbud på tålmodighet.

Pris: $ 52
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Sephora butikker, så vel som også online
Makeup samt sjarm blogg rating: B

Så, footloose!

Kanskje det siden jeg gikk inn i kino med seriøst lave forventninger, men jeg trodde at den nye remake var flott! Det må ha blitt laget av folk som virkelig likte originalen, siden det er praktisk talt som en hyllestfilm. Det forblir sant til ånden i den aller første flippen med den samme grunnleggende historien, bare frisket opp med nye ansikter, så vel som noen få nye vendinger. så vel som skuespillerne virkelig jobber det ut! For meg stjeler fyren som spilte Willard helt showet.

Jeg forlot kino-teatret sang … Seriøst, hva et utmerket show. Neste gang du er i humør for en morsom, føler du god flick som ikke trenger mye hjernekraft, footloose!

Nå har jeg et sterkt ønske om å gå landslinje dans. Jeg har aldri gjort det før, men det syntes sikkert som en stor moro i filmen.

ANNONSE

Vil du gå?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post