Hvilke av dine funksjoner prøver du ofte å understreke, forbedre eller på annen måte endre utseendet på med sminke, og på hvilken måte?

Jeg har noen få ting. Den første er mitt beste øyenbryn. Det stopper ganske halvveis, så jeg må – vel, jeg fyller begge mine brynder, men min beste er kortere enn min venstre, så jeg bruker panneblyanter eller andre slags pannefyllere for å få det til å se lengre tid.

Så det er en.

ANNONSE

Åh, og min venstre panne er også tynnere enn min rett, så jeg prøver å fete den ene opp.

En annen ting jeg liker å gjøre er å spille opp øynene mine. Jeg har veldig store øyne, men min krone er ikke veldig dyp. Du kan kalle det et “hette øye”, som ikke er min favoritt term, fordi jeg tror det gjør noen mennesker føler seg dårlig, men la oss ikke engang gå dit.

Min krone er ikke veldig dyp, så jeg liker å skape illusjonen av et dypere øye med matt skygger, vanligvis matt brune i krøllen. Vanligvis fantastiske matt browns – det er mine favoritter – men jeg bærer også varme matt brune. Matte Browns hele veien!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Åh! Nesen min. Så, jeg har en liten knapp nese, som El Hub sier er søt, men i bilder liker jeg for det å se litt mer ut, jeg antar, mye mer – hva er ordet? – Skarp? Så jeg tar vanligvis bronzer, og jeg er bare snill å skygge sidene, så det ser litt skarpere ut.

Jeg har ingen problemer med nesen min. Jeg elsker nesen min. Det er bare det i bilder, og jeg gjør det ikke alltid, men i bilder, føler jeg meg som når jeg skygger sidene på nesen min, ansiktet mitt ser litt mer symmetrisk ut.

En siste ting: Symmetri. Se … og den eneste grunnen til at jeg legger merke til at disse tingene er fordi jeg har tatt bilder av meg selv i løpet av åtte år, men venstre side av leppene mine er litt tynnere enn den rette, så jeg overdrader seg litt i kjøpet for å matche med min rett.

Jeg mener, dette er bare bare ansiktsmaling, og det er unødvendig. Jeg vil aldri føle meg dårlig om meg selv uten sminke, og jeg vil ikke at noen annen person skal føle seg dårlig. Jeg tror at hvis du har muligheten til å spille og eksperimentere og gjøre det du vil ha med sminke, er det en god ting for selvtillit. Samtidig er jeg helt fornøyd med et stort ansikt.

Bare husk at du er fantastisk slik du er. Jeg vet at det høres cheesy, men det er sant.

ANNONSE

Hvilke av dine funksjoner prøver du ofte å understreke, forbedre eller på annen måte endre utseendet på med sminke, og på hvilken måte?

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post