Clarins spørsmål Volum mascara i svarte refleksjoner tilfører litt skimmer så vel som utstråler

Jeg må overlate det til kokkene på Clarins ‘Kitchen. De lager konsekvent morsomme mascaraer for sesongkolleksjonene sine (husker du teal -terroren?).

Denne gangen gikk de glitrende på oss med begrenset utgave spørsmålsvolum mascara i svarte refleksjoner ($ 24), fra Palazzo d’Oro Holiday Collection.

ANNONSE

Først var jeg redd; Jeg ble forsteinet. Fortsatt å tro at jeg aldri kunne liiiive uten deg ved min side. Imidlertid tilbrakte jeg så mange netter, og trodde nøyaktig hvordan du gjorde meg galt, ble jeg sterk. Jeg oppdaget nøyaktig hvordan jeg skulle ta videre!

Beklager det … Gloria Gaynor øyeblikk.

Det jeg antyder å oppgi, var at jeg først først forventet at svart refleksjon skulle være like glitrende for meg. Mens det er en konvensjonell svart mascara, pakket Clarins den virkelig med sølvskimmer.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Men jeg tror Clarins gjorde noe utrolig bra med det som gjør det mulig for en rekke dagtidsutseende.

Hold meg nærmere, liten glitter!

De freset så vel som freset så vel som malt! Shine Bits i svarte refleksjoner er så små så vel som stilige – ingen disco diva glans her – at noen mennesker kanskje ikke en gang legger merke til ved første øyekast. Ved bedre inspeksjon danser imidlertid glansen så vel som skimmer i lyset.

Dette er hva jeg telefonsamtaler *Virkelig flott glitter. *

Jeg når vanligvis til svarte mascaraer (oftere enn tonede), men i noen tilfeller oppdager jeg at jeg vil ha litt noe ekstra – nettopp de gangene jeg tror svarte refleksjoner vil være tilgjengelige.

Nekkid vipper

Ett lag

To lag

Flere ting å like om svarte refleksjoner …

Glatt så vel som ikke-klumpete formel

Utmerker seg til fortykning og plumping

Holder en krøll fra vippekurleren min hele tiden

Blank finish

Smudge ikke raskt

Lett å fjerne, vaske av med mange typer rengjøringsmiddel og vann

Den ikke-så-seg …

Flott som en fortykningsmascara, men bare typisk i vippenlengden så vel som å skille avdelinger

Ikke den aller beste lagdelingen av mascara. Jeg maksimerte ut på tre strøk, så vel som utover det så klumpete ut.

Dyrt til $ 24, men kostnadene er imidlertid vanlig for en Clarins -mascara

Elsker glansen så vel som glans, men jeg liker bare lengden og separasjonen. Jeg kan se meg selv nå etter svarte refleksjoner når en grunnleggende svart mascara bare ikke treffer stedet. sminke samt sjarmbloggvurdering: b

Se ut, helg!

Ahh … er ikke forkortede arbeidsvektene best? Selv om du måtte legge inn noen timer på å jobbe for fyren i dag, håper jeg at du fortsatt må ta det med ro.

Hva skal du i helgen? Etter to direkte uker med Mad Men, er jeg to episoder borte fra slutten av tredje sesong, nei!

ANNONSE

Jeg tror jeg kan se de to siste mens jeg maler tåneglene mine med nars reduserer døde vakre små sett. Spennende, jeg vet!

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post