Ny foretrukket enkel matbit: Oriental Pears samt Creamy Toscano Cheese

Prøven Kvinne på TJ var å gi ut små kopper full av denne frukt-og-ost duoen i helgen. Connor tok to biter så vel som sagt, “Mama, dette er den godeste osten noensinne!”

Har du hatt orientalske pærer før? De ser ut som epler, men de er ikke. Jeg vokste opp med å spise forskjellige varianter av dem. Jeg tror de smaker som rutinemessige miljøvennlige pærer, bortsett fra at de er crunchier, noe grainier, så vel som noe mye mer vannet … Waterier? så vel som de er normalt litt søtere også. Huden er også tykkere enn rutinemessige pærer, som jeg ikke har noe imot, men Connor liker det mye bedre når jeg skreller dem for henne, så vel som å tjene dem med “god est” ost, så forto som “Creamy Toscano”, Hvilket TJ er som så: “Trader Joe’s Toscano Cheese kombinerer de robuste, nutty egenskapene til Aged Parmesan med en kremaktig Farmstead Cheddar – en bestemt profil som muliggjør maksimal fraage smaksstoffer.”

ANNONSE

Mann, som virker bra, ikke sant? ? så vel som det er.

Asiatiske pærer er rundt stedet ideell nå. Den jeg fikk er en koreansk pære, så vel som det er nesten like stort som en grapefrukt!

Vi kan eller kanskje ikke ha spist hele greia i en sittende!

Jeg oppdaget også denne tre-pakken Nansui japanske pærer for fem dollar på målet.

ANNONSE

Hvis du går inn i en av de koreanske pærene, må du prøve det! Ideelt sett med ost. ?

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post