2 kjempebra hud clearing masker: Boscia kull pore pudding intensiv vasking behandling og opprinnelse ut av trøbbel

Jeg har håndtert mye flere breakouts enn typisk de siste seks månedene eller så og har slitt med å finne det beste produkter for huden min. Jeg har ikke ønsket å bruke alt for tørking eller hard, fordi huden min kan være sensitiv noen ganger, men min normale rutine for å eksfoliere en eller to ganger i uken gjorde det ikke nok.

Opprinnelsen ut av problemer 10 minutters maske for å redde problemhuden jeg oppdaget for noen måneder siden har virkelig hjulpet. Det har vært så bra for behandling av breakouts og bidrar til å holde huden min klar.

ANNONSE

Noen av hovedbestanddelene er svovel og salicylsyre, men det tørker på en eller annen måte ikke eller irriterer huden min. Hvis huden min virkelig blir gal, skal jeg påføre det hele ansiktet mitt en eller to ganger i en uke, og det vil raskt redusere størrelsen og rødheten til noen støt. Eller, i noen tilfeller vil jeg se på å behandle og bare bruke den direkte til blemishes etter behov.

Jeg har prøvd andre akne behandlinger i det siste, men opprinnelsen ut av trøbbel er sannsynligvis min nye go-to for acne (her er mye mer info om hvordan jeg håndterer akne).

En tykk pasta, opprinnelsesmasken, som er tilgjengelig i en full størrelse rør på Sephora for $ 26, har en sterk svovel lukt, men det er ikke for ubehagelig.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Og det er også en mindre engangs størrelse for $ 4 hvis du vil teste den ut før du begår.

Origins ut av trøbbel 10-minutters maske ingredienser
vann \ aqua \ eau; Cetylestere; sinkoksid; titandioxid; Cetylalkohol; cetearyl alkohol; glycerin; glyceryl stearat; peg-100 stearat; kamfer; Ceteareth-20; salisylsyre; kolloidal svovel; butylenglykol; bentonitt; caprylyl glykol; heksylenglykol; fenoksyetanol

Den andre masken jeg nevner, Boscia kull pore pudding intensiv vasking behandling, er nyere for meg, men det er like fantastisk. Mens jeg skal bruke opprinnelsen ut av problemer med å løse aktive breakouts, er Boscia Clarifying Mask noe jeg vil bruke ukentlig så mye mer av et forebyggende tiltak.

Boscia kull pore pudding intensive vaskebehandling ingredienser
-Activated bambus trekull: trekker ut smuss, olje og urenheter.
-Binchotan hvitt kullpulver: renser og balanserer huden.
-Kaolin leire: Hjelper å absorbere oljer og urenheter fra porene ved å eliminere døde celler, smuss og overflødig sebum fra overflaten av huden.

Svart kull pore pudding:
Vann, Diglycerin, Glyserin, Zea Mays (mais) stivelse, talkum, kaolin, bentonitt, akrylater kopolymer, titandioksyd, CI77499, etylheksylglycerin, kullpulver, dipotiumglycyrrhizat, natriumhyaluronat, sitrus grandis (grapefrukt) frøekstrakt, simmondsia chinensis (jojoba ) Frøekstrakt, epilobium Angustifoliumblomst / blad / stamtrakt, pelargonium Graveolens Blomsterolje, butylenglykol, polysortbat 20, Ceteth-25, Ole-10, ammoniumakryloyldimetyltaurat / VP-kopolymer, PVP, xantangummi, hydroksyacetofenon.

Hvit kull pore pudding:
Vann, glyserin, diglyserin, zea mays (mais) stivelse, kaolin, bentonitt, talkum, titandioksyd, akrylater kopolymer, etylheksylglycerin, kullpulver, Salicornia Herbacea ekstrakt, Kappaphycus Alvarezii ekstrakt, sjøvann, natrium hyaluronat, simmondsia chinensis (jojoba) frø Ekstraksjon, epilobium angustifoliumblomst / blad / stamme ekstrakt, pelargonium graveolens blomstolje, butylenglykol, kapryl / krangs triglyserid, polysorbat 20, ammoniumakryloyldimetyltaurat / VP-kopolymer, PVP, hydroksyacetofenon.

Her er et nærbilde av Boscia-masken nedenfor. Den har alternerende lag med svart og hvitt kull, og konsistensen er tykk og gel-lignende. Det har også en mild urte duft.

Den svarte kullet er avgiftende, og det hvite trekullet er beroligende og fuktighetsgivende. Dette er en av de få klargjørende masker jeg har prøvd som ikke forlater ansiktet mitt, føler meg utrolig tett og tørt, og jeg tror det vil være ideelt for folk med kombinasjonshud, fordi det vil hjelpe å klare porene uten å være overdrevet tørking.

ANNONSE

Boscia kull pore pudding intensiv vasking behandling er tilgjengelig på Sephora for $ 38, og selv om jeg vanligvis ikke liker hudprodukter som kommer pakket i krukker, virker det egentlig, og det kommer også med en liten spatel som du kan Bruk å bruke masken.

Jeg elsker å slappe av om natten med en liten TV og en god maske, og jeg anbefaler denne hvis du søker etter å behandle og unngå sporadiske breakouts og tilstoppede porer.

I’d love to hear your mask recommendations, especially calming ones! Which ones do you like?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post