En jente om byen på den beste lørdag morgen

en lykkelig jente om byen.
Sist lørdag hadde jeg den beste morgenen, og det morsomme er, jeg gjorde ikke noe spesielt revolusjonerende eller fantastisk. Jeg har nettopp tilbrakt noen timer med å gjøre ting som får meg til å føle meg bra. En etter en annen, tilbake til baksiden. Det har vært en loooong tid siden jeg hadde en morgen sånn.

Det var egentlig bare tilfeldig tilfelle fordi El Hub bestemte seg for å ta Connor til hennes aller første film, så de forlot huset klokken 10 for å se de nye Mary Poppins sammen.

ANNONSE

Jeg er meg igjen til mine egne enheter, min første tanke var, “Jeg burde nok rengjøre på badet, og deretter organisere pantryet og betale noen regninger.” Heldigvis kom jeg til mine sanser før det var for sent og revidert planen min til å “effe det”. I stedet var alt jeg gjorde for de neste tre timene noe som gjør meg glad.

Så jeg løp noen miles på tredemølle, gjorde en pilates video, og tok en dusj.

HVA SA DU? Yup, jeg må vanligvis vente et par timer (som svetten tørker på huden min, og jeg føler meg gradvis crustier) etter en treningsøkt før jeg kan dusje fordi det vanligvis er noe presserende å delta på, som arbeid eller svare på en e-post eller lage lunsj eller rengjøring noe.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Denne gangen spilte jeg litt Lizzo, hoppet i dusjen, sang, gjorde en hårmaske (gisp) og barbert. Så legger jeg på jeans, en tee uten hull i det (sukk, dette er mitt liv nå) og hoop øredobber.

Jeg blåste også ut bangene mine, plukket mine brynder og vokste mitt øvre leppehår. Og jeg gjorde faktisk neglene mine – begge fingrene og tærne! (Essie Gel-Couture i Pre-Show Jitters)

Deretter, i stedet for å sette på solkrem og løpe ut døren for å kjøre et raskt æren, klaget jeg i brynene mine, krøllet mine lashes, og i stedet for å sette på den vanlige nakne leppen, sett på Macs jente om byen.

Jeg spritter også en spray av parfyme (ByRedo Gypsy Water, min gamle venn) for første gang i aldre.

Seriøst kan jeg ikke engang begynne å forklare hvor veldig bra det følte.

Mann, når folk sier at alt endres etter at du har barn, spiller de ikke. Det er vanskelig å være nødvendig av noen andre hele tiden. Jeg mener, jeg ville ikke handle denne fasen av livet for noe, og jeg vet at det er flyktig, men det var så, så hyggelig å føle meg som meg fra mitt barnebarn.

ANNONSE

Noen ganger vil jeg få et glimt av meg selv i bakspeilet i bilen og tenk, “Hvem pokker er denne personen?” Jeg gjenkjenner henne ikke, bortsett fra hver gang en stund, som i lørdag, vil jeg se meg selv og tenke, “der er jeg! Jeg kjenner henne!”

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post