Fire trinn til Amazing Fall Matte Lips

Laura Mercier Velour Extreme Lipstick i Fresh
GAH! Jeg er så ekstatisk om 1) genser Været (noen andre helt over varmen?), Og jeg kan ikke vente på alle de full-on pigmenterte matt leppfarger for høst! Jeg bygger allerede min hær av bær, røde og roser …

Hvis du handler om rike, høstlige lepper som jeg er, er det fire applikasjonsideer for å hjelpe deg med å få fantastiske matt høstlepper som ser bra ut hele dagen lang.

ANNONSE

1. Trinn ett: Få prepped

Prep dine lepper ved å bruke din favoritt fuktighetsgivende balsam for å fjerne tørrhet. (Jeg er en fan av cerave helbredende salve, meg selv.)

2. Trinn to: myke disse kantene

Med en finger, trykk en tynn mengde av din favorittvæske concealer hele langs kantene på leppene dine til leppelinjen din forsvinner i huden din. Vent deretter et minutt for concealer å tørke. Ideell nå er jeg kjærlig timeglass slør retusjering concealer (det er det jeg har på seg i disse bildene), men noen god pigmentert flytende concealer må gjøre.

3. Trinn tre: Sett det og glem det

Legg en konisk øyebørste med et gjennomsiktig innstillingspulver, og støv et lag på toppen av concealeren for å sette den.

4. Trinn fire: bare legg til farge

Påfør din rike høstleppefarge enten direkte fra røret, eller bruk en børste. Så, gå tilbake og beundre dine fantastiske lepper!

Laura Mercier Velour Extreme Lipstick i Femme
Urban Decay Matte leppestift i den store
Twatches, babe!

ANNONSE

Jeg var ikke den eneste inspirert til å ha på seg noe fargerikt i dag! Dette er Connor’s Peacock-inspirert utseende.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post