Iført solkrem i vintersesongen måneder: dine tanker?

Yay, solkrem!
Har du vanligvis solkrem om vinteren? Jeg har ikke vært veldig utmerket om det de siste par årene, men i vintersesongen valgte jeg å dedikere siden jeg er utmattet av håndtering av hyperpigmentering. Jeg begynte også å bruke en sterkere retinol som har gjort meg mye mer følsom for solen, så jeg lagde det som ting på, jente!

I det siste har jeg vært kjærlig Avene Solaire UV solkrem. Jeg er virkelig på min fjerde flaske! Yup, jeg liker det så mye (her håper Avenene aldri avbryter det).

ANNONSE

Jeg liker å blande tonet og ikke-tonede versjoner for å produsere min egen personlige farge. Jeg bruker det aller første laget, vent på det å tørke, så gjør jeg et andre lag. Etter at andre lagssett sett bruker jeg sminke på toppen.

ANNONSE

Hva er dine tanker om å bruke solkrem i vintersesongen måneder? Er du bra med å bruke den, eller unngå det?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post