Prøv den nye Mac Dazzleshadow væsken for glitrende, glatte deksler og langvarig shimmer og glans

Glanset, glitrende godhet
Er det en glitter, eller er det en veldig skinnende øye glans? Quelle suprise! ‘Tis begge.

ANNONSE

Mac Dazzleshadow væske øyenskygge ($ 22 hver)

Den glitrende nye Mac Dazzleshadow flytende øyenskygge kommer i 10 nyanser i hver farge du vil ha på Schmexy Time, til Preschool Library Story Time (det Me), eller når som helst, egentlig.

“Bli tapt i øynene som tantaliser, fascinerer og glamoriserer. Introduksjon av den uimotståelige glimten av vår helt nye doze-inducerende dazzleshadow væske. Tilgjengelig i en rekke beaming finisher – fra glaring glitter til subtil glitrende og fantastisk krom – denne ultra-skinnende flytende øyenskyggen glir over lokk for en vask med fantastisk farge som holder sin prakt i opptil 8 timer. Den lette kjøleformelen setter seg raskt for den øverste andre hudtekstur som føles ultra-myk på lokk. ”

– Maccosmetics.com.

Seriøst, de er en slik finne. Du trenger aldri å håndtere Renegade Glitter Bits Cascading nedover kinnene dine eller under øynene dine (eller i mitt tilfelle, opp i mine bryn, og hvorfor eller hvordan glitter klarer å komme seg der oppe, jeg vet aldri) igjen.

Og på grunn av den reflekterende finishen, kan du også få det høymote utseendet på magasin-stil glanset øyne uten at klebrig, gooey, brutto følelse på lokkene dine. Dab litt på baksiden av hånden med Doe-Foot-applikatoren, plukk opp den minste mengden med en konisk blandingsbørste (dette er nøkkelen! Ikke bruk for mye!), Bland ikke på lokkene dine, og det vil ikke budge hele dagen. (Se klokken, men fordi du bare har omtrent to minutter til buff før formelen helt sett.)

Det er flytende leppe suede matt leppestift i naken rødme av siviliserte kosmetikk på leppene mine.

Tips: Løy på overgangene mellom blendende væskene på huden din ved å sløre ut kanten med din favoritt brunfarge eller brune krem ​​øyeskygge, fordi det er enklere å blande en kremskygge i en annen krem ​​eller en flytende skygge, i stedet for å blande en pulverskygge med a kremskygge. Lignende teksturer = enklere blanding. Her bærer jeg Mac Cream Color Base i Midt-Tone Sepia, men du kan i hovedsak bruke enhver kremaktig brun øyeskygge du har rundt.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg anbefaler de to nyanser jeg har på seg her – varme brune rayon stråler (ytre lokk) og shimmery fersken hver dag er solskinn (indre lokk) – hvis du søker etter noe fleksibelt, fordi de begge jobber med nøytrale og dristige lepper .

ANNONSE

4 av 5 hjerter.

Din vennlige nabolag Beautya ddict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post