Produkt Spotlight: Flesh kjøttfulle lepper leppestift

som leppene dine, men bedre. Fire av de 10 nyanser av kjøttfødte lepper leppestift ($ 18 hver)
Disse kremete, lette lippiene føler seg som en gal sminkeforsker? Innovativ kombinasjon av en balsam, så vel som en leppestift, så vel som de er tilgjengelige i naturlige leppetoner.

Jeg har vært så påvirket i det siste av “der, men ikke utvilsomt der” sminke samt “sminke for no-makeup sminke elskere …”

Jeg forstår ikke om noen form for som gjorde noen form for følelse i det hele tatt, ha ha! ? Jeg har ikke hatt tilstrekkelig kaffe ennå, men du forstår hva jeg snakker om. Jeg snakker om åpenbare produkter med respektabel beskyttelse som ikke nødvendigvis er pedal-til-metal intenst.

ANNONSE

$ 18 kjøttfulle leppene leppestifter av kjøtt i form purr-fekt i den banen. De er lette, så vel som glatte mediumdekning Lippies A La Clinique berømte nesten leppestift i svart honning, bare noe mye mer intense, så vel som de tilbys i gode tilbud på dine lepper-men-bedre nyanser.

De er typen ren-ish leppestifter du ville ha på med mascara, tonet fuktighetskrem samt kremblush, så vel som typen rør du holder fast i lommen når du skal til lunsj, samt å kjøpe med en kjæreste.

Min leppefregler titt med når jeg bruker dem, men fargen er fortsatt merkbar. Hvis du bruker en så vel som å støte på en venn som forstår en ting eller to om sminke, kan han eller hun spørre, “Hei, hva er det ylbb leppestift?”

OK, men hva er duftssituasjonen, kan du lure på? Vel, det er en helt lotta ingenting! – Siden de ikke er duftende eller smaksatt.

Og formelen føles fantastisk på mine tørre lepper, btw. Jeg bruker vanligvis dem på noen få timer.

Tygge, en ren bringebærrosa

ANNONSE

Iført sulten, en ren rødaktig rosa

Fuktig, en rosa korall

Yum, en myk terrakotta
Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post