Så lenge, hest, siden Jouer bare gjorde dette året av mousseen: Den nye Jouer Long-Wear Creme Mousse Eyeshadows gjør lokkene utstråle uten å fremheve fine linjer

Den nye Jouer Long-Wear Creme Mousse Eyeshadows, $ 30 hver
Hva kan jeg si? Sparkly ting gir meg grabby hender.

Dessverre føler jeg også at noen fancy fullfører ser rett opp kriminell på øyelokkene mine … Jeg er alt for å bruke det du vil ha, når du vil, men jeg er typen på det stadiet i min sminke reise når super shimmery frost, Tiltalende som de er, fremhev mine fine linjer litt mer enn jeg vil.

ANNONSE

Når det er sagt, forstår jeg ikke om jeg noen gang vil være forberedt på å si, “så lenge for alltid, glimmer så vel som glans! Jeg bor på et heltids matt liv. ” Jeg tror jeg vil alltid like litt glitz.

Skriv inn Jouer Long-Wear Creme Mousse Eyeshadows ($ 30 hver), som kom ut litt tidligere i høst. Hvis du har fine linjer som jeg gjør, så vel som du ønsker shimmer som Gilmore Women Crave Coffee, fikk disse enkle å bruke kremskygger ryggen din.

Fra venstre, topp rad: skumring, galakse samt måneskinn; Bunn-rad: Natthimmel, Starlight og Twilight

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Den krøllebestandige formelen holder mine fine linjer fra å hogge spotlight for oppover på ni timer når jeg bruker det med min pålitelige nars pro prime. Det er nettopp det som skjedde i lørdag da jeg brukte plummy-skyggen, skumringen.

Disse skyggene skal også være gode for huden din også. Formelen inneholder marine botaniske antioksidanter, som ifølge Jouer, skal holde dekslene dine, så vel som å redusere utseendet på rynker.

Jeg tror ikke jeg bruker nøyaktig samme produkter konsekvent tilstrekkelig til å skaffe seg de typen fordeler, så vel som jeg ikke finner noen form for hud-tastic-forskjeller i dette tilfellet, men hei, mann! – Jeg tar all hjelpen jeg kan få.

Ny å mousse øyenskygge? Ikke bekymre deg, disse er episk enkle å bruke. De har en myk, svampet struktur som er ekstremt lik Chanel-illusjonen D’OMBRES, så vel som de glir over huden som faner glir over glatte kjøkkenområdet fliser. Alt du trenger å gjøre er å trykke litt på lokkene dine med en fingertupp, så vel som å blande kantene. Boom, ferdig.

Twatches fra venstre: Dusk, Galaxy, Moonlight, Night Sky, Starlight og Twilight
Skumring
De seks glimrende nyanser – mykt Golden Moonlight, Champagne Rosa Starlight, Plum Dusk, Bronze Galaxy, Golden Slate Night Sky, samt Charcoal Navy Twilight – Kan brukes av seg selv eller som baser for andre øyenskygge, så vel som de er alle ganske Nøytral, heller ikke lente seg varmt eller kult, så de fleste hudtoner skal kunne trekke dem av.

Jeg liker dem alle, men jeg har definitivt vært å ta tak i skumring, så vel som natthimmel mest.

ANNONSE

Du kan oppdage dem nå i den langsiktige samlingen på Jouer tellere, så vel som på Internett for $ 30 hver.

Pris: $ 30 hver
Tilgjengelighet: Tilbys nå i den langsiktige samlingen på Jouers tellere, så vel som online
Makeup samt Beauty Blog Rating: A + (Love. Det.)

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post