Har du sminke når du går på ferie?

Basking i beignet-drevet etterglød i forrige uke etter frokost på Cafe du Monde i New Orleans (det er mest sannsynlig tusen beignets samt to tonnevis av pulverisert sukker bare til høyre i dette bildet)
Har jeg noen gang hatt sminke på ferie?

Åh, helt, jeg gjør det. Faktisk tror jeg ikke jeg har aldri brakt sminke med meg på ferie, men det jeg ender med å bruke, avhenger av hva jeg skal gjøre, selvfølgelig. Som, hvis det er en strandtur, vil jeg vanligvis bare fylle på mine brynder, så vel som krølle mine lashes, så vel som å gå på om min høy intensitet, men hvis jeg skal gå rundt et sted, kjøpe samt sightseeing , så vil jeg vanligvis gjøre en type tilpasset versjon av et rutinemessig ikke-ferie daglig utseende.

ANNONSE

Og med “modifisert”, mener jeg at jeg vil se nøyaktig hvor mye jeg kan komme unna med før El Hub begynner å få antsy.

Å, om sminke jeg bruker ovenfor, det er ganske mye det jeg brukte daglig av turen til New Orleans – litt feline øyeflick, litt bronzer, rødme, så vel som en lys leppe.

Tro eller ikke, det ble satt med Nola Rain, så vel som latterlig fuktighet. Hvis du tenker på å høre mer om det, så vel som ser jeg bruker opp, gi meg beskjed!

Har du vanligvis sminke når du går på ferie, så vel som hvis du gjør det, går du aldri ut?

ANNONSE

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S. gladtirsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post