En ‘n bare argan olje fuktighet reparere sjampo og balsam

skrevet av Sam
Forleng levetiden til ditt fargebehandlede hår med temaet i dagens gjestepost fra Sam.

La meg starte med en kort beskrivelse av håret mitt. Det er fargebehandlet, relativt grovt, tykt, og har en tendens til å ta på seg formen på en sopp når den blir lengre. Nydelig, nei?

ANNONSE

Jeg er kontinuerlig på jakten på sjampo og balsam for å fylle en rekke behov: Beskytte fargen min, utjevne mine tråder, ikke legge til noe unødvendig volum eller vekt, og legge til litt naturlig glans (ikke den brutto glans som ser ut som en Kokk har brukt din coiffure for å seastere hans wok). Hvor krevende er jeg? Ikke rart at jeg er singel …

Så, med min pith hjelm sikkert på hodet mitt og min trofaste rifle tucked under armen min, troppet jeg til Sallys en dag da min siste runde av hårprodukter løp ut. Jeg måtte ta ned Lioness-lignende salgskvinne før jeg nådde hårgangen, men jeg endelig fant meg selv perusing de nye ankomster, da jeg fant en liten visning av en â € œn bare produkter. Jeg har brukt sin argan olje hårbehandling før (en nær ideell Dupe for Morrocanoil, til en brøkdel av kostnaden! Kan noen si Hooray for ikke-merket emballasje?), Og har vært ganske fornøyd med kvaliteten, valgte jeg å ta Dykket og Nab den tilsvarende sjampoen ($ 9,49) og balsam ($ 9,49). Etter å ha brukt mye mer tid på å argumentere med kassereren enn å handle, gjentas ubarmhjertig at jeg ikke ønsket å registrere meg for et Sally-kort fordi jeg allerede hadde en, dro jeg hjem for å prøve ut min mini-haul.

På denne tiden hadde det vært omtrent en uke fordi jeg hadde brukt en klargjøring av behandling på håret mitt (for å fjerne residuet igjen fra den relativt tunge Jonathan: smuss krem-pasta og davines avviklet væske), og en dag fordi jeg hadde vasket Det virket som ideelle forhold for å sette disse tingene til testen.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Stepping i dusjen, la jeg bare vannet splittet over ryggen min i et minutt eller to. Ikke bare elsk den følelsen av nærkokende varmtvann som åpner hver pore på kroppen din; Små tendrils av damppakning seg mildt rundt dine lemmer, kjærtegner nakken, og gir en sanselig utgivelse fra spenningen utenfor glassdøren? Ikke fortell meg at du ikke, fordi jeg ikke vil tro på deg.

Jeg startet med sjampoen, en litt pearlescent, gjennomsiktig gel og presset om en kvart-størrelse mengde i min hånd. Arbeide det rundt mellom mine palmer, forventet jeg skummel minibobler, men ingen dukket opp fordi produktet inkluderer svært få overflateaktive midler – kjemikalier som, mens de tilbyr enestående rensing, stripfarge.

Jeg jobbet det. og jobbet det. og ingenting. Ikke en enkelt boble. Gelen hadde nettopp blitt litt melkaktig og litt tynnere. Så, fra Get-Go, var jeg allerede skeptisk. Men jeg var forberedt på å vanskelig det for å teste (og det faktum at det ikke var noen måte jeg gikk ut i det frie toalettet dette tidlig).

Jeg masserte ting i håret mitt, la det sitte i to minutter (jeg aner ikke hvorfor, og det er absolutt ingen bevis for å støtte dette, men håret mitt føles alltid renere hvis jeg lar sjampoen sitte for litt) og vasket den ute. Etter å ha gjenopprettet fra sjokket av det kalde vannet som løper ned i ansiktet mitt, følte jeg virkelig håret mitt. Og det føltes rent. Som, veldig rent. I nærheten av hva det føles som etter at jeg bruker en klargjørende behandling, men mye, mye jevnere.

Dette var bra. Så jeg flyttet på balsammen. Disse tingene virket bare som din gjennomsnittlige balsam – tykk, hvit og kremaktig. Det spredte overraskende langt og gjorde håret mitt veldig glatt, absolutt skyldes delvis til de få og forskjellige silikonene i den. Jeg busted ut en rask showtune (“Defying Gravity” fra Wicked – virkelig hjelper balsamet absorbere bedre), skyllet og trappet ut fra anbudet omfavnelse av det flislagte helligdommen og i kulde, dystre bad.

Blotting håret mitt delvis tørk, jeg ferdig med å vaske opp, forandret seg, og lounged for litt mens jeg la det lufttørke (som er så mye bedre for det enn å bruke en tørketrommel, damer og herrer). Da det var ca 60% tørr, løp jeg hendene mine gjennom mine låser og umiddelbart panikket inn i mitt mørke sted. Håret mitt følte meg grov, spist, og ikke overhodet “fuktet” eller “reparert”. Hva skjedde? Dyp pusting reddet meg fra hyperventilasjon, og jeg la det tørke resten av veien.

Foreløpig, jeg nådde hendene mine opp for å føle det jeg var sikker på, skulle bli den hårete ekvivalenten til en barren ødemark og var sjokkert for å føle seg mykt, saftig, sunt hår! Rushing til et speil, min refleksjon bekreftet hva hendene mine allerede hadde fortalt meg (jeg var trygg på at de lå). Håret mitt hadde bevegelse; Det så lysende – men ikke fettete – og bare generelt sunt!

Etter å ha brukt denne duoen i over en måned, kan jeg sikkert si at fargen min aldri har sett bedre ut dette langt fra mitt siste kutt. knapt noen fading, og det ser fortsatt rik og multidimensjonelll. og uten tørrhet som ofte kan oppstå rundt en måneders periode etter en farge. Jeg kunne ikke være lykkeligere!

Duftmessig har både sjampoen og balsam den samme svake aromaen av arganolje. Har du aldri luktet det? Det er vanskelig å beskrive, men det faller et sted langs hasselnøtter som er kokt sakte i brunt smør, med en smule mørkebrunt sukker for å skape en god glasur, og noe mykt krydder som bare får tankene til et snev av et eksotisk land der den Bakken er laget av myk silt, og trær vokser i ville former, deres knarlede grener spakket med grønt forlater størrelsen på sølv dollar, sammen med tynne siv som bøyer seg mot en klar, ren bekk hvis vann rynter lekent over dempet fisk og stille steiner.

ANNONSE

Eller noe sånt…

Duften er mild, men absolutt der, og et snev av den holder seg på låsene dine i en times tid etter at de tørker, en ekte sanseopplevelse å nytes.

Så, har søket mitt etter den ideelle sjampoen og balsam kommet til en slutt? Kanskje. Disse to handler ganske mye med alle utgaver jeg står overfor. Selvfølgelig vil jeg fortsatt teste ut nye produkter for anmeldelser, men jeg tror jeg vil være hardt presset til å finne noe som kan erstatte disse.

Skrevet av Sam
Sam er en 17 år gammel, merkelig høy mann hvis kjærlighet til alle ting hudpleie, sminke og mote startet da han kom inn i modelleringsverdenen klokka 14. For da er han anerkjent seg som frilansmakeupartist i teater- og moteverdenene , og startet sin egen blogg for å forkynne underverkene med oransje øyenskygge, asiatiske hudpleie og designerdufter til massene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post