Beauty Hacks On the Fly to Tame Frizzy Hair

Happy Friday!
Tammet jeg virkelig min vanvittige manke med deodorant spray så vel som håndkrem?

Ahh, det rare så vel som fantastiske ting vi finner når vi blir presset til å gjøre skjønnhet improv på flua!

ANNONSE

I morges ble jeg bedt om å hoppe på en uforutsett videosamtale for jobb i siste øyeblikk, så vel som så selvfølgelig, jeg hadde nettopp fullført å trene i tillegg til at jeg ikke hadde dusjet eller kammet håret mitt. (Er det ikke alltid tilfelle?)

Jeg hadde ikke mye tid til å gjøre meg klar, så jeg tørket avtalen min med kroppen med en fuktig vaskeklut, endret ut av de svette treningsklærne mine, satte meg ned på datamaskinen min, så vel som så slått på videokameraet. Det var da jeg skjønte akkurat hvor sprøtt håret mitt så ut, lol! Overlater det til kameraet for alltid å utsette den brutale sannheten.

Uansett var det ingen som var på telefonsamtalen ennå, så vel som jeg regnet med at jeg hadde et minutt eller to på det meste. Så jeg tok ned hestehale, raket fingrene med håret i tillegg til å se på hvilke produkter jeg hadde på skrivebordet mitt. Deretter tok jeg en organisk spray deodorant samt håndkrem for å gjøre litt improvhårstying.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Jobbe ting!
Først sprayet jeg håret rundt med deodorantsprayen for å ta ned general Frizz et hakk (denne spesifikke deodoranten er fullpakket med viktige oljer, som jeg gjettet ville hjelpe til med det). Deretter benyttet jeg en liten håndkrem som en improvisert Styler mine smell, spedbarnshår så vel som ender for å temme flyaways.

Og du forstår hva? Det fungerte virkelig!

Var det den jevneste så vel som mest avanserte frisyre? Absolutt ikke. Imidlertid så jeg i det minste noe presentabel ut.

Det er så morsomt nøyaktig hvordan en Time Crunch kan føre deg til å finne de mest tilfeldige skjønnhetshakkene, hahah!

Kan du huske på siste gang du måtte gjøre skjønnhet improv på flua? Dette var uten tvil et av mine mest innovative forsøk.

ANNONSE

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

S. Tgif! Jeg håper fredagen din var jevn seiling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post