Drugstore GEM Alert! Revlon Colorstay 2 i 1 vinklet Kajal Eyeliner

Denne nye Revlon vinklet eyeliner blyant kan helt passere for en panne blyant, amiryright?

Følg den vinklede tipset. Hvis jeg ikke hadde betalt oppmerksomhet (som oppstår i noen tilfeller ofte når jeg bruker sminke tidlig om morgenen), ville jeg ha lagt skyggen jeg bruker her (fig) i mine bryn.

ANNONSE

Lilla penner. Hmm … tro på det nå, det ville vært typen kul.

Disse Revlon ColorStay 2 i 1 vinklede Kajal eyeliners er så bombe! De er glatte, pigmenterte og det vinklede forslaget klemmer min lokkkurver. Vannbestandig formel fabelaktig strømmer langs lash og vannlinjer også. Tegning av pent linjer er et snap.

Åh, og det beveger seg absolutt ikke!

Det overfører heller ikke, så når jeg gjør en tykk vinget liner som jeg bruker i disse bildene, er min liner fortsatt der jeg vil at den skal være (langs lash-linjene, i stedet for i min krone) på slutten dagens.

Men selv om det er vanntett, er det ikke raskt tørt, så du har noen få minutter å smette og spille. Beleilig har baksiden av blyanten en vinklet flekker ren for å smette og diffuse kanter.

De er ca $ 7 hver og tilgjengelig i fire matt nyanser – mørk lilla fig, som er skyggen jeg bruker her; kjempebra grå grafitt; svart onyx; og eviggrønne.

Jeg er snill å tro at jeg krever dem alle.

? FREDAG! ?

HERREGUD! Jeg kan ikke engang begynne å fortelle deg nøyaktig hvor fornøyd jeg er at den er fredag. Tgif til ekstreme! Dette var en loooong uke for meg.

ANNONSE

Ha en fantastisk kveld, kjærlighet. Hva driver du med? Jeg ser noe yummy og karbab-tacular i min umiddelbare fremtid, men jeg er ikke sikker på ennå hva det er. Det blir bedre i min tum snart, skjønt.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post