Urban Decay Naken hud Illuminizer gjennomsiktig presset skjønnhetspulver

Det er et nytt ansiktspulver fra urbane forfall som kommer snart.
Hvis du noen gang har ønsket å dekorere ansiktet ditt med edelstener – nei, bruk bokstavelig talt edelstener? På ansiktet ditt – nå er din sjanse! Urban Decay har et nytt ansiktspulver som kommer ut, kalt Naked Skin Illuminizer gjennomsiktig presset skjønnhetspulver.

Gosh, det er en munnfull …

ANNONSE

Den har hvite syntetiske safirer i det for en nydelig, lysende glød.

Lyder fancy, ikke sant?

Ooh, elegant emballasje …

Dette er i utgangspunktet som et Mac Beauty Powder. Du kan bære den hele ansiktet som et innstillingspulver, eller bruk det som en målrettet highlighter for bestemte områder.

Det kommer bare i en nyanse, men det skal være universelt smigrende. Jeg bygget den opp i Swatch nedenfor for å gi deg en ide om fargetone, som er en slags peachy beige med små sølv glitrer.

Swatch-a-rooooo!

Det ser ut til at det er skreddersydd for bleke peeps, men det gjør det fortsatt litt noe for tanhuden også. Jeg trodde ikke at en tan person som meg selv ville kunne trekke den av, men på en eller annen måte fungerer det, selv om du ikke egentlig ikke ser glitteren i det hele tatt. bare glødende opalescence.

Jeg liker virkelig hvordan det ser ut på bare hud. Det er da Opalescent-Ness virkelig kommer gjennom.

Tenn de på!
Det fungerer også som en improv pore viskelær. Jeg sverger at det gjør min ser litt mindre …

Urban Decay Naken hud Illuminizer gjennomsiktig presset skjønnhet pulver ingredienser

ANNONSE

Urban Decay Naken hud Illuminizer gjennomsiktig presset skjønnhetspulver (mouthful!) Er tilgjengelig nå på den urbane forfallswebområdet og kommer snart til Sephora, Ulta og velger Macy’s butikker. Det er $ 34 for en 0,31-oz. Pan og kommer også med en skjult svampapplikator i kompakt.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post