Søndager med faner katten, sminke samt sjarm blogg mascot, vol. 641

Tabs ble hovedsakelig forstått for hans motefølelse, så vel som hans stil for fabelaktig, så vel som matrelatert kunst, men han var ikke bare en husky tabby. Jo, han ble feiret for sin perfeksjon av feline form, men hans sinn var på samme måte robust.

Jeg tror at hvis han hadde hatt mye flere timer på dagen, i tillegg til kitty modellering, så vel som alle sine andre forskjellige selskaper, så vel som filantropiske prosjekter, ville han ha vært Elon Musk of Cats. Jeg rydde virkelig opp noen av hans gamle papirer den andre dagen, så vel som jeg oppdaget hva jeg tror var serviett tegninger av hans planer for område X.

ANNONSE

Jeg virkelig gjør spørsmål hvor Elon fikk alle hans ideer … var tanker opp i blandingen, så vel som jeg bare ikke forstod om det? Jeg forstår for en stund de var teksting …

Ikke alle hans frenemies forstod om hans fantastiske sinn. De antok bare at han var en ganske ung gutt tabby med ingenting, men spindelvev opp, men virkelig planlegger han alltid så vel som strategisering.

Han likte alt i innovasjon, så vel som var i forkant i rike av roboter, koding og vitenskap.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Pretty Woman Rosie, PhD

Vitenskapen er Rosie aller første, så vel som åpenbart bare kjærlighet. (Vel, foruten fristelser godbiter.) Hun kan snakke om formler så vel som tall hele tiden lang. En dag spurte jeg henne hva hun trodde på avansert matte, så vel som fem minutter i samtalen min hjerne ble til pudding. Hun er så smart! så vel som hun ikke er redd for å flaunt hennes glans.

Denne nye anhenget kom i posten den andre dagen, så vel som jeg bare trodde det var en skinnende bauble fra Tiffany, men noooo. Rosie har informert meg om at det er et helt nytt aspekt som hun syntetiseres i laboratoriet hennes. (Side notat: Hvor er dette laboratoriet? Jeg på nettet med katten, så vel som jeg har ikke noe konsept hvor det er.)

Uansett er det åpenbart i stand til å gjennomføre flere kilder til energi på nøyaktig samme tid. Jeg forstår ikke det. Hun prøvde å diskutere det for meg, så vel som jeg bare har passert siden det var metode over hodet mitt.

ANNONSE

Åh! – I tillegg til situasjonen lurte du på, hun har en foretrukket forsker, så vel som det er Marie Curie. ?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post