Hva er det eldste sminke i samlingen din?

Mac øyenskygger i Brule (til venstre) og trykk (til høyre) i emballasje fra 1998!

Mens jeg riflet gjennom sminkesamlingen min i går, fant jeg to eldgamle relikvier fra min kosmetikkverden, disse pannene fra Mac Eyeshadow i Brule and Print.

ANNONSE

Jeg har holdt en håndfull produkter som disse rundt for nostalgi, men jeg bruker ikke de fleste av dem lenger, som de to skyggene på toppen, som er fra 1998! En av disse dagene kan jeg kaste dem ut, sannsynligvis under en fremtidig Feng Shui -passform, men foreløpig planlegger jeg å holde på i en dag til (ja, jeg har nettopp sitert Wilson Phillips).

Hva er det eldste sminke i skjønnhetssamlingen din, og (hvis du husker det), hva er historien bak den?

ANNONSE

Din vennlige skjønnhetsavhengig, rusavhengig,

Karen

S. Å, siden vi er i emnet for gammel sminke, virket disse koblingene bare passende, lol!

Du har hørt det før, men sminke går ut

Hvor nært følger du retningslinjer for utløp?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post