Opi Brasil Beach Sandies Små sett sier farvel til kjedelig med fire levende teksturerte polishes

Den nye Fire-Piece Opi Brasil Strand Sandies Small Kit, $ 12.95
Veldig smart, Opi. veldig smart.

Den delen av meg som lever for å tenke på den symbolske betydningen av alt, elsker sammenstillingen av gritty sand, nøytrale og lyse pigmenter i Opi Brasilsamlingen.

ANNONSE

I den ene enden er det de sandfargede nøytrale poleringene i den overordnede 12-delt Opi Brasilsamlingen, som alle har en jevn, kremaktig finish.

På den andre er det de fire livlige små polrene her i den medfølgende Brasila-stranden Sandies Kit ($ 12,95), som alle har Opi’s Pebbled, Textured Liquid Sand Finish i lyse, tiltalende nyanser, også kjent som Psychedelic Party Sand for dine poter.

Selv om du ikke er en stor fan av teksturerte polere, tror jeg at disse levende nyansene fortsatt er verdt et forsøk hvis du liker leken, gledelig farger. De er seriøst smile-inducing, og navnene – du er så flippy diskett, hva er en liten regnskog, samba-dy elsker lilla og jeg er brazil nøtter over deg – er fengende også.

I hver av fargene nedenfor har jeg på seg to strøk …

Du er så flippy diskett

Hva er en liten regnskog
Samba-dy elsker lilla

Jeg er brazil nøtter over deg
Forsiden av esken

Baksiden av esken
Også, her er noe annet du kanskje liker. Du vet hvordan noen små neglelakkflasker har jacked-up børster?

Ikke disse. Disse børstene her er klassiske OPI, med børster som fan ut perfekt over neglen. Med disse kan jeg lett friske skarpe, skarpe kanter.

ANNONSE

Dette søte lille settet surfet på OPI tellere tidligere denne måneden, så hvis du vil sjekke det ut, kan du finne det nå for $ 12,95 på profesjonelle salonger, rene sjarmbutikker og online.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post