Zombier bruker ikke NYX øyenbryn shaper (og det viser)

Noen morgener kan jeg bare ikke få det sammen, og til og med noe så enkelt, men viktig som å betjene kaffetrakteren, kan like godt være kvantefysikk.

Jeg kaller de mine sminke-for-dummier-dager, og når de slår, vender jeg meg til pulverkaffe mitt arsenal av verktøy og triks for å falske en god natts søvn.

ANNONSE

Kan ikke få naboene mine til å ta meg feil for den første bølgen i den kommende zombie -apokalypsen, ikke sant?

Det nyeste tilskuddet til makeup-for-Dummies-settet, NYXs nye øyenbryn-shaper ($ 8,75), er et av flere nye øyenbrynsprodukter fra NYX i høst. Det er en fargeløs, voksaktig pannegel i blyantform – ideell for å skulpturere og temme uregjerlige bryn – og for meg tar det stedet å måtte fylle ut brynene mine med en farget panneblyant, voks eller øyenskygge, spesielt når jeg er utmattet og /eller lat (les: ofte).

Easy er navnet på spillet på sminke-for-dummier-dager. I drømmene mine er dette en av tingene jeg får når jeg løper ut døra for å få penger i min vinnende lodd …

ANNONSE

Pris: $ 8,75
Tilgjengelighet: Hos utvalgte apotek, Ulta -butikker og online
Makeup and Charm Blog -rating: a

Din vennlige nabolags sjarmavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post