Unsung Makeup Heroes: Sephora Radiant Luminizing Drops

De langvarige Unsung Heroes-serien her på Makeup og klageblogg har noen av våre all-time favoritt permanente samlingsprodukter.

Som Jen, mange klageprodukter jeg ender med å få, er ting jeg har hørt gode ting om fra andre bloggere og sminke elskere, og så er de ikke nødvendigvis “unsung.” Men jeg finner meg selv å komme tilbake igjen og igjen til Sephora-merkevaren, fordi jeg føler meg, generelt er Sephora merkevareprodukter utrolig undervurdert. Som alt er veldig bra, men det er akkurat som når du går til Sephora, er du overveldet av alt annet, så jeg føler at SEPHORA-merkevaren bare blir oversett.

Det er faktisk en Sephora ideell over gaten fra jobben min, som er både fantastisk og fryktelig, lol. Så en dag på min lunsjpause, gikk jeg bare til kjøpesenteret for å gå rundt, og jeg går inn i Sephora som jeg normalt gjør for å passere tiden og se hva de har, og jeg ser denne lille visningen av Sephora-merkevaren strålende Lysende dråper. Det er en rosa en, en gull en og kanskje en bronzey-farget ($ 14 hver), og jeg gjorde en liten prøve av lyset rosa en, stjernelys, ideell så på min hånd.

ANNONSE

Wow! Det var utrolig pen! Det er denne flytende highlighter som er rosa … men det er, som varm nok til at det faktisk viser seg som rosa, og jeg elsker rosa. Det er min favorittfarge, spesielt når den gjelder sminke. Som, jeg er trukket til noe rosa og skinnende, men mange ganger på mørk hud, rosa, glimrende produkter vises hvite og utrolig harde, så selv om jeg elsker fargen, når den gjelder flytende eller til og med pulver highlighter, når Jeg ser rosa, jeg fjerner, fordi jeg tror, ​​”dette kommer til å se utrolig chalky og bare gal på ansiktet mitt.”

Så da jeg sjekket dette på hånden min og så en veldig ganske myk glødende rosa, tenkte jeg: “Du vet hva? Jeg skal bare få dette! ” Og jeg gjorde det! og jeg elsker det!

Den har en veldig flott tekstur, og selv om det er en flytende belysning / flytende lysarmatur slags produkt, er det faktisk veldig lett. Det er ikke tungt på ansiktet eller utrolig tykt, og det forstyrrer ikke grunnlaget mitt. Mye av tiden slik jeg bærer på, er at jeg legger det over hele ansiktet mitt, så legger jeg grunnlag over det, og det skaper bare den fineste myke gløden.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

ANNONSE

Og rosa er en god farge for lysende (og kanskje på grunn av shimmeren, det er også slags blurs porene mine), så ofte i helgene, etter at jeg har lagt på min fuktighetskrem og solkrem, vil jeg bare sette dette over hele ansiktet mitt uten grunnlag for en lett lysende glød. (Her er det i aksjon i min etter Gym Makeup Tutorial.)

Jeg elsker bare disse dråpene, og jeg har egentlig ikke sett noen andre bloggere snakke om dem. Jeg tror de er kjempebra.

Hvis du prøver å finne en lysende væske og ikke ønsker å investere i noe utrolig dyrt, eller selv om du ikke har noe imot noe utrolig dyrt, tror jeg at disse Sephora-merket strålende lysdråper er fantastiske (og de er bare $ 14). Jeg kunne ærlig talt ikke anbefale dem mer, og jeg planlegger absolutt å prøve noen av de andre fargene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post