Søndager med faner katten, sminke og skjønnhetsblogg mascot, vol. 468

Da vi bodde i den rickety gamle andre etasje leilighet i Mill Valley og faner var bare et vennlig nabolag kitty som stoppet av fra tid til annen for hermetisert tunfisk og dyp-tissue kitty massasje økter på fanget mitt (dette ville ha vært rundt 2008), det var mange andre utendørs katter i nabolaget, som thug, den husky langhåret calico som faner alltid hadde katt standoffs med på baksiden trappene; og snøfnugg; og orangey, og en haug med andre utendørs kattunge, hvorav mange så litt tøffe rundt kantene, men de virket mest glade, og det var et kjempefint område for katter, fordi leilighetskomplekset støttet seg mot en overgrodd bakke med falt logger Og tykk underbrush og vinranker å skjule og skulk rundt i. Hvem vet hva de kattene kom opp til om natten, men det var mange av dem i alle former, farger og størrelser.

Vi ville høre dem som drøftet sent på kvelden i deres Cat Town Hall møter …

ANNONSE

Noen ganger lurer jeg på om katter noen gang støter på hverandre senere i livet etter at de beveger seg bort med deres folk, og hvis de gjør det, lurer jeg på hvordan disse gjenforeninger går.

Tabs har alltid vært en veldig standoffisk kitty når det gjelder andre katter. Jeg tror at tider var tøffe for ham da han var en ung katt på de gjennomsnittlige gatene i Mill Valley. Kanskje maten var vanskelig å komme forbi, eller kanskje måtte han konkurrere om menneskelig kjærlighet, fordi han alltid har vært gal territoriell, siden jeg møtte ham. Hvis han fanger syn eller lyd av en annen katt, går hans hauncher opp, hale poofs ut, og han gjør en dyp, guttural growl som ikke høres noe som hans vanlige Kitty Meow.

Jeg hører aldri som grover fra ham noen annen gang …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Uansett, jeg lurer på om fanene noen gang har støpt i noen av kattene han pleide å henge med i Mill Valley. Jeg mener, folk løper inn i hverandre noen ganger etter å ha flyttet ut av byen. Kanskje de ser hverandre på kjøpesenteret eller kjøper sitroner på Safeway. Du vet aldri, ikke sant? Vi er bare ca 20 miles fra Mill Valley.

Stranger har skjedd.

Jeg vet ikke hvorfor jeg tenkte på dette i dag, men kanskje det var på grunn av denne morgenen Kitty Adventure …

Den svarte katten som noen ganger stalker faner var opp til sine gamle spill. Jeg kunne vanligvis se ham fordi jeg er høyere enn faner, men dårlig tabby var for det meste uvitende. Den svarte katten fortsatte å sirkle rundt bak ham.

Kanskje det var territoriell kattpolitikk, eller kanskje den svarte katten bare prøvde å komme nær nok til faner for å introdusere seg selv. “Hei, faner! Det er meg, Jake. Husk meg? Vi pleide å henge ut og jage krager i Mill Valley ”

ANNONSE

Hvem vet? Stranger har skjedd.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post