Sminke samt sjarm blogg mandag avstemning, vol. 253

Du kanskje lurer på, “Så hva er det i mandag, meningsmåling, uansett?”

Vel, det er ikke mye av en meningsmåling. Det er mye mer bare en kontinuerlig utvikling (devolving?), Noe tilfeldig notering av bekymringer jeg har satt ut til besøkende hver mandag morgen de siste fire årene. Jeg har alltid glad i å lese svarene dine i kommentarene, så vel som jeg håper du gleder deg til å lese min.

Hvordan har du det beste nå?
Du vet, jeg føler meg bra. Min helg var så avslappende. Jeg hadde søvnfestet med Jen, så vel som Cindy på lørdag kveld, så vel som søndag ettermiddag da jeg kom hjem, hang jeg bare med El Hub og faner rundt hjemmet, så vel som puttered. Gjorde lite liv som måtte bli ferdig – renset hjemmet litt, gikk til matbutikken. Så så vi bare på noen TV. Men hele helgen, samlet, gjorde en stor del for min psykiske helse. Jeg føler meg fornøyd, så vel som chill, så vel som bare virkelig fantastisk om uken fremover.

Hva er på tallerkenen din for i dag?
Vel, jeg har massevis av å komponere for å gjøre aller første i morges, men det burde være morsomt. Etter det, sminke bilder om ettermiddagen.

Forhåpentligvis på sen ettermiddag har jeg lang tid for mye mer rengjøring rundt huset. Jeg forstår ikke hva som skjedde! På et tidspunkt mellom julen så vel som nyttår, brøt hele helvete løs, så vel som beliggenheten er et samlet rot. Jeg skal prøve å gjøre litt rengjøring, så vel som rettet hver dag for å en ideelt sett gjøre litt utvikling på den ved slutten av uken.

Hva er en av de viktigste tingene du tenker på når du vurderer et lipgloss-kjøp?
Hvordan det lukter / smaker. De er store for meg. Hvis det lukter eller smaker morsomt, forstår jeg at jeg ikke vil bruke den. Det må ha en yummy smak (eller ingen smak i det hele tatt). Nøyaktig det samme gjelder for duft.

Hvis den har den fremtredende plastickys smaken eller gjør magen min, så kan ingen gjøre det.

I hvilken alder følte du at du endelig endte med å være den personen du var underforstått å være?
Kvinnen så vel som jeg egentlig snakket om dette på lørdag kveld. Du forstår når du har søvnart, så vel som du viser lysene, men du går ikke best å sove? Det var det vi gjorde, så vel som dette var en av tingene vi snakket om i mørket.

Jeg føler meg som for meg … det skjedde i slutten av 20-tallet, så vel som tidlig på 30-tallet. Jeg tror det bare tok meg lang tid å vokse opp. Jeg mener, jeg vokser fortsatt, men jeg tok noen gode skritt rundt den tiden.

Hva er din midnattsmat av valg?
Gurl, jeg forstår at jeg sannsynligvis ikke burde være snacking ved midnatt, men når jeg gjør det, så vel som jeg føler meg som noe salte, velger jeg popcorn. Ohmigosh! – Min nye ting best nå er dette salt, olivenolje-smaksatt pre-poppet ting de bringer på Trader Joe’s. Det er som, jo ​​senere er det, jo mye bedre smaker det!

Og når jeg er i humør for noe søtt, velger jeg vanligvis iskrem.

Er du den typen person som ville hoppe inn i et oppvarmet utendørsbasseng på en kald, overskyet dag?
På et tidspunkt i mitt liv var jeg, men nå er jeg en stor, frickin ‘baby. Med mindre noen står på kanten av bassenget med, som en tykk kappe, så vel som mange håndklær forberedt for meg når jeg kommer ut, vil jeg ikke gjøre det. Jeg liker ikke å være kald.

ANNONSE

Hva er en ting du nylig har funnet om deg selv?
Jeg forstår ikke om jeg burde være å innrømme dette, men når jeg har det travelt, så vel som det er feline hår rundt ansiktet mitt, jeg er i stand til å ta lintrullen, så vel som å rulle den over kinnene mine også Som panne …

Tenk på hvor du var 10 år siden. Hva er en ting du savner om den tiden i livet ditt?
La oss se: 10 år tilbake Jeg var 27, jobbet en 9-til-5, så vel som å bo i byen. Jeg savner et par ting fra den tiden, som å bo i San Francisco. Jeg likte energien, så vel som det var alltid noe fascinerende å gjøre.

Jeg savner også å ha mye mer tid. Jeg savner de lange strekkene der jeg ikke virkelig har noe å gjøre, så vel som jeg kan gjøre hva jeg ønsket å. I disse dager føles det som om jeg alltid gjør noe, planlegger noe eller tror på noe.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Slumrer feiringstid! Hva ser jammeriene dine ut?
Rosa så vel som svart plaid. knapp ned. Flanell. lange ermer.

Hva er målene dine for uken?
Jeg tror at jeg også hadde dette målet i forrige uke, så vel som det er å være utenfor datamaskinen hver natt av (iPhone teller ikke).

Siden jeg gjorde det til Trader Joe’s i går kveld, vil jeg også gjøre noen sunne måltider til middag, så vel som jeg virkelig vil gjerne male tåneglene mine … kanskje noe mørkt så vel som sparkly.

Hvis tiden tillater det, vil jeg også rydde opp kontoret mitt. Gulvet er som et hav av rot der inne, så vel som jeg vil gjerne ta fanene ut for noen få korte turer mens det er solfylt, så han kan få litt frisk luft.

Å totalt mandagsundersøkelsen, bare politimannDu overholder listen, så vel som lim den inn med svarene dine i kommentarene.

List

1. Nøyaktig hvordan føler du deg best nå?
2. Hva er på tallerkenen din for i dag?
3. Hva er en av de viktigste tingene du tenker på når du kjøper for en lipgloss?
4. I hvilken alder følte du at du endelig endte med å være den personen du var underforstått å være?
5. Hva er din midnattsmat av valg?
6. Er du den typen person som ville hoppe inn i et oppvarmet utendørsbasseng på en kald, overskyet dag?
7. Hva er en ting du nylig har funnet om deg selv?
8. Tro på hvor du var for 10 år siden. Hva er en ting du savner om den tiden i livet ditt?
9. sove feiring tid! Hva ser jammeriene dine ut?
10. Hva er dine vanlige mål?

Glad mandag! Jeg håper at håret ditt oppfører seg i dag (og jeg sier dette siden min har vært gal i det siste).

Mine har ikke bosatt seg fordi jeg fikk det kuttet så vel som farget for et par uker siden … det er i den tidlige, forferdelige fasen hvor det får til å oppføre seg som herding katter.

ANNONSE

Ha en fantastisk uke, ok? Jeg håper noe godt så vel som uforutsette oppstår for deg.

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post