Hva er en vanlig hylle-i-sted Covid-19 dag som for deg?

Disse er merkelige tider … vi må sannsynligvis papir det. ?

Jeg vedder på at mange av oss gjør mange av de samme tingene (filmutleie? Zoom møter? Turer på turer utenfor? Går for stasjoner? Venter i lange linjer på Target og Trader Joe’s?). Jeg er nysgjerrig, hvordan bruker du ukedager? Har du noen nye familierutiner? Hva gjør du i helgene? Hva er en vanlig skjerm på stedet som for deg? Gi meg beskjed i kommentarene.

ANNONSE

Kanskje en dag vil vi kunne se tilbake på våre svar og le av det … forhåpentligvis. ?

Spottet denne gullmine på målet like før verden lukket ned …
Her er hva det er som på Casa de MBB på en vanlig ukedag. Jeg har vært skjermet med El Hub, Connor og Pgr (Pretty Girl Rosie), som kollektivt, er kjent som “kollegaene”.

Noen av mine kolleger
Vi opprettholder en streng tidsplan. Det starter klokka 5:15 da El Hub står opp for arbeid. Hans pendling tar bare et minutt, for alt han gjør, er å gå ned til sin datamaskin i spisesalen.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg kommer opp noen minutter senere og går ned for å få min kaffe, lage en matbit, og så går jeg tilbake oppe til skrivebordet mitt, hvor jeg sjekker e-posten min, blikk på nyhetene (Yuck), fyll ut noe papirarbeid eller Betal noen regninger (BLUH), før jeg gjør min sminke eller skriver et nytt blogginnlegg.

Vi har forsøkt å holde Connors vanlige førskoleplan gjennom alt dette for å opprettholde en følelse av normalhet for henne, og det har vært bra (men å holde en tidsplan også hjelper oss også). Hennes dag starter rundt 7:45 med frokost (som en Eggo vaffel med skiver jordbær, bjørnebær eller blåbær og lønnesirup) og litt stille sparker tilbake musikk (Spotify er flott for dette).

Connor’s (Home) -skolen starter umiddelbart på 9 på prikken.

Strukturen hjelper min sunnhet, for uten at dagen min slutter å meandering tilfeldigvis fra en treningsøkt i en lang spasertur rundt i nabolaget til å bake cookies i det neste i det neste … før jeg vet det, er det middag, og jeg har ikke fått Alt gjort, så strukturen er bra for både meg og Connor.

Med vår tidsplan, vet vi alle hva som kommer neste, så det er en rytme til vår dag.

Det letter også lasten med å nyte Connor og prøver å få jobb gjort. El Hub og jeg har hver satt timer hvor vi nyter Connor, og vi passerer henne frem og tilbake (ganske som en basketball, ha!), Slik at den andre personen kan ha blokker av uavbrutt tid for arbeid og å konsentrere seg.

El Hub har normalt henne først om morgenen, så han feeds frokost, får henne kledd og gjør håret hennes … som har resultert i noen galne pappa frisyrer, ha ha ha! Vi har lært å bare velge det. ?

Jeg kan normalt få en treningsøkt i løpet av denne tiden, noe som er en relativt ny ting for meg, men de tidlige morgen svette øktene er, ingen vits, helt nødvendig for humøret mitt, og hvis jeg ikke trener, er jeg crabby for Resten av dagen (El Hub ville attestere til dette).

Hvorfor er katter så besatt av yoga matter?
Overskrift av krypten har blitt mye mer utfordrende hver dag vi har vært opptatt, så jeg trenger absolutt hjelp, og treningsøktene hjelper.

Jeg har til 9:00 for å fullføre, rydde opp, spise og fullføre enhver skrift eller andre oppgaver, og så tar jeg over på Connor-plikten.

På 9 starter vi homeschool førskole, som jeg må være teknisk kalling “kriseskole”, fordi det er hva førskolen administratorer kaller det. I et par timer blir vi opptatt innendørs. Jeg hjelper henne med et kunstprosjekt eller med en grunnleggende leksjon (som tall, farger, bokstaver eller former), og så leser vi bøker. Deretter skal vi gjøre en slags taktil aktivitet – normalt lager lunsj, men ofte er det baking eller engineering (play-doh).

#Stressbaking.
Før lunsj går vi utenfor for en time eller så for noen utendørs lek. Hun vil ri på sykkelen, vann plantene eller gjøre fortauet kritt, og ofte tar vi en tur. Vi prøver å understreke det daglige skoletemaet under vår tid utenfor, så hvis temaet er vårblomster, peker vi ut alle blomstene vi finner.

Utendørs kunstklasse
Ved middagstid bryter vi alle til lunsj i stuen, som er når El Hub tar igjen. Han vil hjelpe henne med sin lunsj og få henne klar for hvileperiode (ellers kjent som “The Golden Hour!”), Som er fra 1 til 3, i hvilken tid Connor tydelig leser, lurer eller spiller i rommet hennes.

Etter hvile tid er skoledagen for det meste over. En eller begge av oss vil ta Connor utenfor for å spille igjen, og så vil jeg normalt starte middag rundt 4. Hvis jeg venter mye senere enn det, har jeg en tendens til å bli sulten og kanskje mye mer enn en liten cranky …

Side notat: Jeg er så syk av min egen matlaging. Jeg har ikke noe imot å lage et måltid, men vi har generelt vært eksisterende på de samme tre rettene så lenge at jeg er over det, og jeg savner hvor mye bedre mat smaker når noen andre gjør det for deg!

For noen netter siden, El Hub og jeg sovnet, og jeg sa at alle takeout maten vi ønsket å spise (“honning valnøtt reker med grønnsak chowmeg i; Carnitas burritos med ekstra guac, rømme og ost; Pad Thai og gul kylling curry …).

Første ting jeg skal gjøre er å få noen ramen som noen andre laget.
Uansett! Etter at alle er matet, vil jeg snike i noen få husarbeid, og ta en dusj, deretter prep for neste dag.

Etter at Connor går til sengs på 8, vil jeg nyte en liten TV, og deretter gå forbi mellom 9 og 10.

Og så står vi opp neste dag og gjør det igjen!

Dagene er helt blandet inn i hverandre … selv om lørdager og søndager er litt løsere, vurderer at det ikke er “skole” på disse dager.

Det er rart å ikke ha noe å “gjøre” eller å kjøre til i helgene, ikke sant? Vi vil normalt behandle oss til et bevegelsesbilde eller en middag eller en tur til bokhandel eller vindu som handler på et kjøpesenter, men nå som vi ikke har de, slutter vi å gjøre ting som å sy hjemmelaget masker eller ta vare på maten I pantryet … whee!

Hva har beskyttet-i-sted vært som for deg?

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Tgif!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post