Lørdag surfing: 15. juli 2017

Selvfølgelig er det det første jeg vil be om
Min nye favoritt ting å gjøre når jeg er på sofaen som ser på American Ninja Warrior (som forresten, jeg er rar, besatt av): Teksting av SF Moma for kunst.

Ja, dette er en ting!

ANNONSE

Tilsynelatende har SF Moma sooooo mye kunst i arkivene sine – mer enn de har fysisk plass i museet å vise – at de skapte en måte for folk å oppleve all denne overskytende kunsten som ellers ville bli tucked away i en kjeller av tekst beskjed. Du kan nå skrive SF MOMA på 572-51, og be dem om å sende deg et bilde av et kunstverk relatert til ethvert emne som interesserer deg.

For eksempel spurte jeg dem om å sende meg katter, fordi Hei! Prioriteringer. Så sendte de meg det ovennevnte av ungarsk-født fotograf André Kertész av en mann og hans Siamese.

Kul, ikke sant? Jeg kunne bokstavelig talt gjøre dette hele dagen lang.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg kommer til å finne ut om nye artister og se kunst som jeg sannsynligvis aldri ville ha sett.

Og nå for en plagsom overgang … American Ninja Warrior! Jeg elsker showet, og jeg elsker spesielt at kvinner konkurrerer så godt og gjør slike superhumaniske fysiske prestasjoner!

I tilfelle du ikke har sett showet før, er det en konkurransedyktig utfordring for økende vanskeligheter der hundrevis av konkurrenter forsøker å gjøre det helt gjennom for å slå summeren på slutten, og deretter å gå videre til de nasjonale finalene i Las Vegas. I ni årstider har bare to personer gjort det hele veien og ferdig med den aller siste hendelsen, fordi det er så vanskelig. Den som gjør det gjennom det endelige kurset, tror jeg, vinner en million dollar.

I mange år og år, var det en haug med dudes, men til slutt, de siste årene begynte kvinner å konkurrere og gjøre det bra i det. Uansett, i fjor gikk fire damer gjennom en kvalifiserende runde for å slå en summer, som var en stor avtale.

Jesse Labreck gjør henne thang. Få det, jente!

Noen av dem kom tilbake i år og konkurrerte i det siste showet, men det var rart … mesteparten av tiden før idrettsutøvere gjør sitt løp gjennom utfordringskursen, viser showet en liten video montasje av ting de har vært oppe Til i livet, ting de har oppnådd i løpet av det siste året, den slags ting. Vel, i år gjorde de to videoer på to av kvinnene som slo en summer i fjor, Allyssas Beird og Jesse Labreck.

I begge tilfeller fokuserte videoene ikke på hva jeg har kommet til å forvente fra de mannlige konkurrentene på showet – prestasjoner på jobb, etterbehandling skole, eller hvordan deres Ninja Warrior trening går. I stedet var de for det meste om deres nye relasjoner. Med andre ord, kjærester.

Kjærester.

Jeg mener, jeg er alt for kjærlighet. ? Jeg tror kjærlighet er flott! Men det er fortsatt irriterende. El Hub oppdaget selv det, og jeg var som, “Hva om Connor Claire gjorde det på showet, gjorde Ninja Warrior historie, og så i stedet for å få en montasje om hvordan hun trente som et dyr i løpet av det siste året, handlet det om hvordan Hun fikk en kjæreste, ville ikke så slippe girene dine? ”

Uansett, jeg sier bare ‘. American Ninja Warrior Crew, vennligst få din sh * t sammen. Det er så mye mer til en kvinnes historie enn hvordan hun møtte kjæresten sin.

OK, mini rant over!

På det notatet, ikke gå glipp av posten nedenfor om Disney Princesses som ingeniører.

Erin av skandaløs skjønnhet snakker med makeup artist og lærer Nicky Posley om å skape fornuftig sminkeutseende, favorittprodukter og mer.

Dette $ 6-verktøyet kan bare hjelpe deg til å endelig mestre Winged Liner.

Hva om Disney Princesses var ingeniører?

En mann blir fanget inne i en Texas-minibank i tre timer, hellig crap!

Gel manis – er de knyttet til hudkreft?

En 100 år gammel kvinne deler hennes hemmelighet til et langt liv! Tips: Det innebærer store mengder vino.

11 Skjønnhetsoppstart å se på

Bli kjent med Poppy King, a.K.a. kraften bak leppestift dronning.

Denne shiseido-annonsen viser at det er plass til alle som ønsker å være pen.

17 ting du bør gjøre med hvert blogginnlegg før og etter at du treffer publiseringen.

Gjør deg klar til å planlegge din neste ferie, fordi det er en øy hvor du kan leke med reddet valper.

To apoteket dupes for den urbane forfallet Naked Heat Palette

Raes tar på den nye Maybelline Color Sensational Lipsticks

Så mange fantastiske brights i Zoya Wanderlust Collection …

På min ønskeliste: $ 5 Fiona Stiles Light Illusjon Perfekt og lysende Stylo

Brooke har den tynne på Natasha Denonas grunnlag X.

Den beste skjønnheten kjøper fra Nordstrom jubileumsalg

ANNONSE

Ha en fantastisk helg, min venn. Jeg tror vi skal grille i dag for første gang i år. Ønsker meg lykke, haha!

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post