To metoder for å vinne et $ 50 Egift-kort fra Sephora!

Vinner: Giveaway er stengt nå, så vel som mesteren er Halifax! Gratulerer, Halifax! Hvis du gikk inn, men ikke vunnet denne gangen rundt, fortsett å prøve, så vel som klikk her for å gå inn i en hvilken som helst type kontinuerlige giveaways før du jet.

Morgen! Vennligst kom inn. Nøyaktig hvor fantastisk du skal stoppe på min siste offisielle lørdag som en 36-årig.

Fikk en pre-bursdagshendelse lined opp med mine gode venner Jen så vel som Cindy i dag. Vanskelig å tro at de var på samme måte på min 16 årsdag … som var for 20 år siden!

ANNONSE

Vi er koster dagen i San Francisco sammen, aller første med drinker på W Hotel, så vel som da med noen velvære på Bliss Medical Spa (ligger i W).

JEG KAN IKKE VENTE! Jeg kan virkelig benytte en massasje. Ryggen min har flere knuter i det enn et dårlig macramà © prosjekt, jeg ungdommer du knute. Tid til å bli ømt som en hunk o ‘kjøtt!

Etter det er det over til Samovar Tea Lounge for te samt Noms.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Bør være en utmerket dag. Jeg får ikke se Jen så vel som Cindy nesten nok. Vi er alle så hektiske nå.

Fikk min iPhone alle ladet opp, så vel som faner vil være på telefonsamtale rett her som administrerer bloggen.

ANNONSE

Ha en utmerket dag i dag, så vel som lykke til i denne helgens Giveaway. snakkes snart.

Hva folk sier …

“Takk så mye, Karen. Bare i situasjonen lurte du på hva jeg fikk med det, jeg bestemte meg for å gå med Clarisonic Mia-jeg har lyst på det i mange år nå, men har aldri kjøpt den siden av prisen. Din ecard assisterte meg til slutt kjøpe det! Jeg ser frem til å utnytte den. takk igjen!”
-Jane

“Lukk inngangsdøra! Omg Karen, du har gjort dagen min. Jeg er syk i seng med influensa, så vel som dette har nettopp applaudert meg enormt !!!!!!!! BTW, jeg er den som sendte deg det bildet av min pug i en parykk noen uker tilbake lol! Takk igjen, ærlig, jeg er utenfor Giddy akkurat nå. ”
-Engel

“Herregud! Si takk til deg så mye Karen (og faner, selvfølgelig)! Jeg setter virkelig pris på dette! Jeg hadde vært øye med Anastasia Brow blyant i Strawburn for å matche mitt røde hår! ”
-Cheelse (og Jiji kattungen samt Quincy The Bunny)

“Aldri før har jeg vært så glad for å inspisere e-posten min rett før sengetid! Si takk til deg så, så mye! Jeg virkelig nyter bloggen din, så vel som inspiser den nesten daglig! takk igjen! Dette gjorde min natt! ”
-Melissa, Edmond, OK

“Hei Karen. Herregud! Jeg kan ikke tro at jeg vant! : O Si takk til deg så mye! Du, faner, så vel som bloggen din er fantastisk! Si takk til deg for å holde meg oppdatert på alle ting skjønnhet, så vel som enda viktigere, for å holde meg underholdt! Fortsett å gjøre din ting! si takk til deg igjen. ”
-Jacqueline.

“Hei Karen. Si takk til deg så mye, jeg er så spent, jeg har aldri vunnet noe før. Mitt navn er Hana … Jeg har nettopp blitt 25 (i dag er bursdagen min!) Yay! si takk til deg. ”
-Hana

Ett (1) Sephora Egift-kort som inneholder $ 50 sendt til mesteren via e-post (internasjonale lesere, kan du velge å få $ 50 sendt av PayPal i stedet).

Det er to metoder å komme inn, så vel som du kan gjøre dem begge for to muligheter for å vinne. Først kan du gå inn i ved å forlate en kommentar på bunnen av dette innlegget, en kommentar om noe i det hele tatt, som, har du noen gang vært på et spa? Hva er din foretrukne type kaffe eller te? Har du noen gang hatt en dårlig medisinsk spa-opplevelse? Hvem er dine nærmeste venner? fineste bursdag du noensinne har hatt? – Du får ideen.

For det andre kan du gå inn i ved å overholde meg på Twitter @karenmbb samt retweeting (RT) de som overholder meldingen:

Følg @karenmbb så vel som RT for å vinne et $ 50 Egift-kort fra Sephora! .

Fristen for å gå inn i er søndag 3. juni 2012 klokka 11:59 (PT).

Deltakere må gå inn i å benytte en gyldig e-postadresse og / eller Twitter-konto for å vinne.

Maksimalt to (2) innganger per person – en i kommentarene nederst i dette innlegget, samt en andre oppføring via Twitter adressert til meg @karenmbb.

Contest er tilgjengelig for enkeltpersoner av alle typer land som har nådd flertallet i henhold til deres regionale lovgivninger (18 i USA med disse unntakene: Alabama og Nebraska, 19; Mississippi, 21).

Sephora Egift-sertifikater kan kun innløses på internett, så vel som ikke gyldige i butikkene eller tilbys for kjøp eller innløsning i Canada. Verdensomspennende vinnere kan velge å erstatte Sephora Egift-kortprisen for $ 50 sendt direkte til e-postadressen din av PayPal i stedet.

Faner så vel som jeg (hittil referert til som “t-penger så vel som k-dawg”) vil velge en (1) mester tilfeldig fra inngangene enten igjen i kommentarene nederst i denne bloggen publiserer eller adressert til @ Karenmbb på Twitter.

Mesteren vil bli avslørt her innen 48 timer etter fristen.

Ugyldig hvor det er forbudt ved lov.

Din Friendly Community Beauty Roadict,

Karen.

Vinner: Giveaway er stengt nå, så vel som mesteren er Halifax! Gratulerer, Halifax! Hvis du gikk inn, men ikke vunnet denne gangen rundt, fortsett å prøve, så vel som klikk her for å gå inn i en hvilken som helst type kontinuerlige giveaways før du jet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post