Mascara Topcoat: Clarins vs Bareminerals

Jeg bruker en mascara topcoat fra tid til annen, når den ikke-vanntette mascara jeg bruker, er ikke som vannavstøtende eller lang slitasje som jeg trenger det for dagen. Hvorfor har jeg ikke bare en vanntett mascara til å begynne med, sier du? La meg fortelle deg et par grunner:
1) Vanntett mascaraer er for harde for meg å ha på seg daglig – fjerne det medfører at mine lashes faller ut mer
2) Vanntette mascaras er hydrofobe, noe som betyr at det ikke oppløses i vann, men av den naturen har den oleofilliske egenskaper, noe som betyr at den oppløses i olje. Hva skjer når noen med fet øyelokk har en vanntett mascara? Smudgeby.

Så min løsning har vært å legge til en mascara topcoat når anledningen krever det. Her er et tverrsnitt av hvordan iført en mascara Topcoat løser de ovennevnte 2 problemene jeg har angående bare å bruke vanntett mascara:

1) Når jeg fjerner vanntett mascara, er mascaraen direkte belegget mitt lashhår, klamrer seg på det for kjære liv. Mens jeg har på seg en ikke-vanntett mascara + mascara topcoat, trenger jeg bare å smelte av topplaken, og den ikke-vanntette mascara under er fjernet mye lettere fra mitt lashhår.
2) The Clear Mascara Topcoat er det som er utsatt for huden min, så selv om det er litt oleophillic og oppløses litt med mine oljeholdige lokk, er det ingen fargeoverføring / flekker.
(i motsetning til mine tegneferdigheter, legger topplaken ikke et tykt lag over mascaraen, det er ganske sømløst og gjør ikke min lashes stive eller spidery)

Etter å ha sagt alt det, er dette innlegget egentlig om min favoritt mascara topcoat, som er Clarins Double Fix ‘Mascara ($ 24 for 7 ml). Det er beskrevet som en “vanntett film” for lashes og øyenbryn “. Det gjør en fantastisk jobb med å holde mine ikke-vanntette mascaraer fra å bli smudgy. Det var en livredder for prestisje min største pisces mascara – denne topplakken forhøyet den mascaraen fra en 7 til en 9 rating.

Det er en naturlig børstevandring som forekommer det klare produktet på toppen av mascaraen min. Min metode er å bruke mascaraen min i henhold til normal, la den tørke, så kom den ut med en lash kam. så bruker jeg mascara topcoat. Etter det er tørket, kammer jeg det hele igjen. Denne topcoat gjør alle mine mindre vannbestandige mascaraer umiddelbart vanntett og flekkfrie.

Etiketten viser en 36 måneders levetid etter åpningen, noe som er ganske lang tid for et øyeprodukt! Jeg bruker ikke dette produktet daglig – i gjennomsnitt bærer jeg sannsynligvis det omtrent en gang i uken, men min går på 12 måneder, og det er definitivt tid til å kaste. Og mens jeg elsker dette, var jeg motvillig til å skille ut $ 24 for en erstatning.

Jeg snudde seg til alternativer. De eneste som er tilgjengelige for meg var:
Bareminerals Locked & Coated Waterproof Lash Topcoat – $ 15 – Billigere enn Clarins med $ 9, og 0,5ml mer produkt
Anastasia Beverly Hills Lash Genius Vanntett Topcoat – $ 28 – dyrere enn Clarins med $ 4

Min beslutning ble gjort for meg – bareminerals det er! (som jeg kjøpte under Sephora Vib Salg). Bareminerals Topcoat er laget i Italia – det samme som Clarins.

Tavlen er mye mindre i forhold til Clarins, og det er laget av silikon. Formelen så ut til å være omtrent det samme – en melkeaktig gel som tørker klar. Jeg testet denne topcoat med prestisje mine største vipper i en uke. Det utførte svært nær Clarins, men jeg la merke til at det var inkonsekvent når det gjelder belegging av alle mine lashes – jeg ville noen ganger få flekker om kvelden, men bare i enkelte områder. Jeg prøvde å bekjempe dette ved å være mer flittig og grundig i å belegge alle mine lashes, men resultatene var ikke det samme. Jeg mistenker at de korte børstene i baremineralene gjør det vanskeligere å helt kaste hver lash, sammenlignet med de fyldige børstene i Clarins. Min preferanse er fortsatt Clarins for budge-bevis lashes.

Et par mindre detaljer som jeg elsker om Clarins Topcoat er at røret ikke er en sirkel, men heller en oval, så det ruller ikke på et bord. Også det er en klikkmekanisme når du vri på lokket i nærheten. Det er oppmerksomheten til de små detaljene som får meg!

Så mens de begge utførte veldig bra, var leveringssystemet – staven – bare en berøring bedre med Clarins One. Når jeg er ferdig med å bruke bareminerals, kan jeg bare gå tilbake til Clarins, eller jeg kan prøve Nyx en som Bree gjennomgikk! Jeg håper de selger det lokalt.

Har du vanntett eller ikke-vanntett mascaras? Har du en mascara topcoat?

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende e-post dette til en venn (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Trash Stash: Mai 2015Another Month End, en annen avdrag av søppel stash. Jeg lar gruppen bildet snakke: en annen full måned med tømming! Kroppstøtter: Yves Rocher Désir de Nature Parfymert dusjgel – $ 14 for 200 ml (Yves RocherOnline eller butikker) lukter som liljer og honeysuckle som jeg virkelig liker – …
5. juni, 2015in “skjønnhet”

Oversikt: Covergirl Lashblast Mascarasi Skje for å ha alle Covergirls Lashblast mascaras i min Stash, så jeg trodde jeg ville gjøre et oversiktspost for å vise forskjellene mellom dem og mine preferanser. Fra venstre til høyre, er ordren der de ble utgitt, og deres krav, de er: Volum (Orange Tube) Jan 2008 …
30. mars 2015in “skjønnhet”

Mary Kay Haul og gjennomgang av Lash Intensity Mascara og Lash Primeri Har en venn som selger Mary Kay og vet om min sminkeavhengighet – hun leser denne bloggen! Så da Mary Kay lanserte en ny, mye raved om mascara, informerte hun meg om at jeg må prøve den. Selvfølgelig måtte jeg legge inn en bestilling. Men ville du ikke vite det, mascaraen …
26. juli 2016in “skjønnhet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post